PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/neste-m%C3%A5ned-starter-danmarks-ledende-firma-innen-lederutdanning-opp-i-norge-ta-en-mini-mba-hos-probana-business-school-17955

Neste måned starter Danmarks ledende firma innen lederutdanning opp i Norge - Ta en Mini MBA hos Probana Business School

Pressemeddelelse april 10, 2014 Ledelse Probana Etterutdannelse Mini MBA Norge Utvikling

I mai introduseres Probana Business School's Mini MBA i Oslo, Stavanger og Bergen. En Mini MBA vil styrke dine lederegenskaper og gi deg nye verktøy til å kunne levere gode resultater og oppnå dine målsetninger.

Linkedin norge

Probana er et stort utdannings- og konsulentfirma i Danmark, med 20 års erfaring. 4500 ledere har allerede tatt vår Mini MBA som startet i 2010, og i 2011 ble Probana kåret til den beste leverandøren av videreutdanning i Danmark. Probana har også nylig etablert seg i Sverige, med stor suksess.

Hos Probana fokuserer vi kun på det viktigste, noe som gjør det er mulig å tilegne seg ny kunnskap uten at det skal ut over hverken arbeid eller privatliv, både økonomisk og tidsmessig. Vår Mini MBA er et deltidsstudie som er basert på e-læring kombinert med kursdager.

Hvem tar en Mini MBA fra Probana? Hos Probana Business School har vi deltagere fra hele verden og fra alle bransjer. Kursdeltagerne kommer både fra offentlig og privat sektor, og fra bedrifter i alle størrelser. Mini MBAen henviser seg mest til ledere, mellomledere, direktører og konsulenter som brenner for å tilegne seg mer kompetanse gjennom en profesjonell utdannelse.

Probana tar utgangspunkt i arbeidslivets virkelighet. Kursdagene gjør at du personlig møter andre ledere fra det norske arbeidsliv, samt dyktige undervisere fra ledende utdannelsesinstitusjoner og næringslivet i Norge. Dette vil gi deg gode sparringspartnere, og utvide ditt nettverk.

Mini MBA-utdannelsen er basert på 'blended learning' - en kombinasjon av e-læring og kursdager der alt foregår på norsk. Den har en varighet på 8-10 måneder, og inneholder ca. 700 siders pensum. Tidsforbruket er beregnet til ca. 20-25 timer pr. måned + kursdager. E-læringsdelen av utdannelsen sikrer deg tilgang til grunnleggende kunnskap som du skal ha på plass før du møter opp på kursdagene. Dette er genialt da du selv kan selektere og gå i dybden på de områdene der du har behov. Det gode er også at uansett om du er på reise, på hytta, på kontoret eller sitter og venter på et møte, kan du logge inn på utdannelsesplattformen. Mange av de åpne lederutdannelser glemmer at dere som leder har svært forskjellig utgangspunkt og grunnkunnskap. Derfor utfyller du også en kompetanseprofil og kartlegger din bakgrunn og forventninger til utdannelsen. Kompetanseprofilen er samtidig din og undervisernes garanti for at du kan følge med i undervisningen og at du har peilet deg inn på den riktige utdannelsen.

Utdannelsen består av 6 moduler med følgende tema:

1. Personalledelse og psykologi
2. Forandringsledelse
3. Forretningsutvikling- og strategi
4. Verdiskapende ledelse
5. Resultatorientert ledelse
6. Utviklende ledelse

"Mini MBA-en kan varmt anbefales. Lærerne er inspirerende og kombinasjonen med gjesteforelesere er god. Oppbyggingen med e-learning og en undervisningsdag per modul passer perfekt inn i en travel hverdag. En unik mulighet til å få fundamentet og teorien på plass i min hverdag." Direktør John Hansen Nokia Danmark

Les flere anbefalinger her.

Mini MBAen gjennomføres på Radisson Blu Hotel i Oslo, Stavanger og Bergen. Mer informasjon finner du på http://www.probana.com/dip_oslo.asp

Emner


Ledelse Probana Etterutdannelse Mini MBA Norge Utvikling