PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/naturlig-creme-til-dine-b%C3%B8rn-19223

Naturlig creme til dine børn

Pressemeddelelse november 3, 2014 Økologisk hudpleje Elenas.dk Naturlig creme til børn Helt naturligt fra KReta

Pas på med hvilke produkter du bruger til børnenes sarte hud

Emma sur 30

Når du bruger creme til dine børns sarte hud, er det selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvilken creme du benytter. Det er specielt vigtigt hos spædbørn, men også i børnenes opvækst, at bruge den rigtige creme også selvom den måske er lidt dyrere, end de typiske lavprisprodukter, der ikke altid er hverken parabenefri, parfumefri eller i det hele taget indeholder andet, end helt naturlige ingredienser. ”Det mest naturlige er vel, at bruge naturens egne produkter, når det drejer sig om cremer til både børn og voksne” udtaler direktør Michael Halle fra Elenas ApS, der via sine webshops, egen butik og enkelte forhandlere, sælger økologisk fremstillede hudplejeprodukter fra Kreta, til store dele af verden.

”En af vores førende producenter, Aphrodite Skin Care, har i foråret lanceret en lille serie af cremer, specielt udviklet til børn. Der er ligeledes en særdeles skånsom og behagelig bodywash/shampo i serien, som ligesom de fleste af vores andre produkter, er helt naturligt fremstillet på basis af økologisk olivenolie på Aphrodites fabrik, lidt udenfor Herklion på Kreta”. Men ikke nok med det – der er faktisk også tænkt på moderen” siger Michael Halle.”En ny Anti-Stretch mark body cream, der healer de strækmærker mange mødre får efter en fødsel, er det også blevet til. Om den så er blevet udviklet fordi Aphrodites kvindelige farmaceuter selv har skullet bruge den, ved jeg ikke, men den er her og den virker” slutter han.

Produkterne kan i Danmark findes på Elenas webshop: www.elenas.dk, men man kan også bare ringe til Elenas ApS og få anvist nærmeste forhandler.

Yderligere oplysninger: 70231201 eller [email protected]

Emner


Økologisk hudpleje Elenas.dk Naturlig creme til børn Helt naturligt fra KReta