PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/n%C3%B8kkelen-til-suksess-er-motiverte-medarbeidere-18817
ad

Nøkkelen til suksess er motiverte medarbeidere

Pressemeddelelse september 18, 2014 Mini MBA Leder Kurs Medarbeidere Lederskap Utdanning Etterutdannelse Strategi Sjef Lederstiler

Medarbeiderne i en virksomhet er nøkkelen til suksess. Har man motiverte og engasjerte medarbeidere vil hele virksomheten ofte løfte seg.

Pressport PROBANA Mini MBA

Det krever god ledelse å kunne motivere sine medarbeidere, og veiene dit er ofte forskjellige. Det finnes ikke én oppskrift man kan følge, men det finnes til gjengjeld mange som kan være inspirasjonskilde, og som man selv kan sammensette så de passer akkurat til kulturen i virksomheten. Utviklingen innenfor ledelse forandrer seg hele tiden.

Det finnes mange forskjellige syn på ledelse, og det oppstår konstant nye verktøy som man kan bruke på å lede medarbeidere etter. Det er viktig som leder er å kjenne alle muligheter, for på den måten å kunne skreddersy sine egne ledelsesmetoder. Med Probanas Mini MBA-utdannelse får du en solid introduksjon til ledelsestendenser.

Vi fokuserer på praktiske redskaper, som kan inspirere og gjøre hverdagen lettere for ledere. Utdannelsen sentrerer seg omkring viktige aspekter av ledelse, som personaledelse & psykologi, forandringsledelse, forretningsutvikling og strategi, verdiskapende ledelse, resultatorientert ledelse og utviklende ledelse. Utdannelsen er basert på blended learning, som er en kombinasjon av e-learning og undervisningsdager som skaper en fleksibilitet, som passer godt til medarbeidere med en travel hverdag. Underviserne er dagsordensettende innenfor ledelse, og har alle en solid praktisk erfaring de kan dele av.

Les mer om utdannelsen her: http://www.probana.com/dip_oslo.asp

Emner


Mini MBA Leder Kurs Medarbeidere Lederskap Utdanning Etterutdannelse Strategi Sjef Lederstiler
ad