PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/n%C3%A5r-hagen-er-ditt-favorittsted-18050

Når hagen er ditt favorittsted...

Pressemeddelelse maj 6, 2014 Hage & Hobby

Når du bruker fritiden din i hagen, er det deilig å slippe bråkete gressklippere. Derfor bytter nå stadig flere hageeiere gressklipperen ut og overlater jobben til en støysvak robotklipper.

Mood i din stue

Utvalget er stort så hva skal du velge? Vi gjør det enkelt for deg og foreslår en ekte europeer, Robolinho® robotklippere utviklet i Tyskland og produseres i AL-KO’s fabrikk i Østerrike. Robolinho® robotklippere er ekte kvalitetsprodukter fra AL-KO.

Robolinho®robotklippere er preget av et enkelt og funksjonelt design. De arbeider trofast og støysvakt med å holde plenen konstant nyklippet i den høyde og på de tidspunkter, eieren ønsker det. Det dobbelte knivsystem bioklipper gresset, så det inngår som en naturlig del af gjødslingen. Derfor: slapp av og nyt med god samvittighet utsikten til den perfekt klippede plen. Kapasiteten rekker opp til 700 m2 med Robolinho® 100, opp til 1.200 m2 med Robolinho® 3000 og med Robolinho® 4000 helt opp til 2.000 m2 gressareal.

Robotklipperene finner selv rundt, unnviker forhindringer og når helt ut i alle plenens hjørner og kroker. Hvis hjulene kjører over en gjenstand, som løfter robotklipperen, stopper knivene øyeblikkelig. Og før den går tom for strøm, finner Robolinho® selv tilbake til ladestasjonen.

Alle de muligheter som man har med Robolinho®, kan enkelt innstilles på displayet. Her kan man bl.a. bestemme, når robotklipperen skal klippe eller holde pause. Innstillingen av klippehøyden er også enkel å endre. Med en egen funksjon stopper man klippingen og sender robotklipperen hjem til ladestasjonen. De gummibelagte hjulene har kraftige profilmønstre, som tar godt fatt i underlaget og klarer en stigning på opp til hele 35 prosent. De 2 største har også regnsensor og mulighet for selv å velge startpunkter. Om hagen din er liten eller stor, har AL-KO har en robotklipper som passer til de fleste behov.

AL-KO gjør ditt hageliv enklere!

Emner


Hage & Hobby