PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/markant-stillingsskifte-i-den-danske-vinbranche-9675

Markant stillingsskifte i den danske vinbranche

Pressemeddelelse april 26, 2010 Mad & Vin

Eduardo Zurita skifter fra Laudrup Vin & Gastronomi til Theis Vine

Eduardo Zurita

Pr. 1. april 2010 startede Eduardo Zurita hos Theis Vine og Prestigio di Theis.

Eduardo tiltrådte en stilling som salgskonsulent hos Theis Vine, med ansvar for vedligeholdelse og udvikling af salg til hoteller og restauranter på Sjælland.

Eduardo Zurita kommer fra en tilsvarende stilling hos Laudrup Vin & Gastronomi.

Eduardo er født og opvokset i Granada i Spanien. I 1985 slog han sig ned i Danmark, og begyndte at importere spansk vin i 1992. Siden dengang har han været en stærk medvirkende årsag til, at kvalitetsniveauet blandt spanske vine i Danmark er steget betragteligt.

Ansættelsen af Eduardo Zurita er en markant styrkelse af Theis Vine og Prestigio di Theis. Ansættelsen af Eduardo er en naturlig forlængelse af den vækststrategi, som er gældende for både Theis Vine og Prestigio di Theis.


Theis Vine er en af landets hurtigst voksende vinimportører. Med udgangspunkt i hovedkontoret i Bredgade i København, samt lager syd for Odense, betjener virksomheden 15 medarbejdere i dag mere end 2.000 professionelle kunder i Danmark.

Prestigio di Thies er stiftet af John Krøigaard-Larsen, Fabio Formenti og Kristian Formenti, der alle besidder en stor passion for italienske vine, og mange års erfaring indenfor branchen. Prestigio di Theis stor portefølje af vine fra hele Italien, distribueres primært til hoteller og restauranter.

Kontakter


Emner


Mad & Vin