PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/m%C3%B8d-nattens-hus-forfatterne-p-c-og-kristin-cast-til-bogforum-21744

MØD NATTENS HUS-FORFATTERNE P.C. OG KRISTIN CAST TIL BOGFORUM

Pressemeddelelse oktober 7, 2015

Nu inviterer Tellerup to af deres største forfattere med til årets BogForum i Bella Center; nemlig amerikanske P.C. og Kristin Cast. De er mor/datter-forfatterteamet bag den populære vampyrbogserie Nattens Hus, som indtil videre er udkommet i over 40 lande.

Interview with pc cast and kristin cast

OM SERIEN

Nattens Hus er en paranormal romance/fantasy-serie i 12 bind om high school-pigen Zoey Redbird, som efter et møde med en vampyr får et mystisk halvmåneformet mærke i panden. Mærket viser sig at være et tegn på, at hun selv er ved at blive til en vampyr, og kort tid efter drager Zoey afsted til den unikke kostskole, Nattens Hus, hvor hun og andre unge vampyrer bliver trænet i basale vampyrfærdigheder såsom fremmedsprog, kampsport, bueskydning og ridning. Eleverne har fire år til at udvikle sig fuldt ud til vampyrer, og når de det ikke - dør de.

OM FORFATTERNE

P.C. Cast (f. 1960) er opvokset i Illinois og Oklahoma, hvor hun forelskede sig i hesteracen Quarter Horses og begyndte at læse om mytologi. Efter high school meldte hun sig til U.S. Air Force og blev efterfølgende high school-lærer. Først 15 år senere kunne hun trække sig tilbage og skrive på fuld tid. P.C. Casts romaner har været på New York Times' bestsellerliste, modtaget utallige priser og er nu blevet udgivet i over 40 lande. P.C. bor til dagligt i Oklahoma.

Kristin Cast (f. 1986) er sammen med sin mor, P.C. Cast, forfatter til den populære ungdomsbogserie Nattens Hus, som har været på New York Times' bestsellerliste og vundet utallige priser. Senest har hun udgivet første bind i sin helt egen serie Amber Smoke. Kristin bor til dagligt i Oklahoma.

BOGFORUM 2015

P.C. og Kristin Cast bliver interviewet på BogForums Hvid Scene lørdag d. 7. november 2015, kl. 12.15. Man kan også møde dem på Tellerups stand, hvor de vil signere deres bøger under hele BogForum.

Ønsker du et læseeksemplar af Nattens Hus, et interview med forfatterne eller har du spørgsmål?

Kontakter


Michael E. N. Larsen

Kommunikationsmedarbejder
Tellerup A/S
ml@te********* Vis...
50596*** Vis...