PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/lyskunst-p%C3%A5-egeskov-hitter-26967

Lyskunst på Egeskov hitter

Pressemeddelelse februar 14, 2022 Lyskunst Egeskov Egeskovslot Castle light festival Vinterferie

Over 4500 publikummer har besøgt Lys festivalen på Egeskov de første 3 dage.

DSC 0040

LUMINIS er en kunstnerisk sanselig lysoplevelse til forskellige haverum på Egeskov. I vinterferien skal publikum ud på en ca. 2 km lang gåtur i vintermørket, hvor de møder smukt og anderledes lys- og lydinstallationer, fra en række internationale lyskunstnere.

Undervejs bliver man mødt af magiske og smukke lysoplevelser samt et ca. 6 min. show på slottets facade, som kan ses fra Renæssancehaven. LUMINIS giver publikum fælles wauw-overraskelser b.la Optræden af elever fra Det kongelige teaters Balletskole i Odense og det er en rigtig god anledning til at komme ud og være sammen. Og som om lyskunst i den smukke Historiske have ikke skulle være nok er der de kommende 2 uger anlagt en skøjtebane så de besøgende kan prøve at løbe på skøjter i det magiske lys.

Vi har åbenbart ramt noget der falder i gæsternes smag og det er jo herligt at Danskerne gerne vil ud og oplev kunst i International klasee fortæller direktør Henrik Neelmeyer/ Egeskov.

https://egeskov.dk/event/luminis/?gclid=Cj0KCQiAmKiQBhClARIsAKtSj-l3R6dA_NrE84jjocClwdqpx0DbEZIVd4F5SYBRNAZMkpuOI5s5IZYaAifbEALw_wcB

Emner


Lyskunst Egeskov Egeskovslot Castle light festival Vinterferie