PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/l-m-ericsson-out-sourcer-dele-af-virksomhedens-udvikling-til-iccc-i-ballerup-1628

L.M. Ericsson out-sourcer dele af virksomhedens udvikling til ICCC i Ballerup

Pressemeddelelse august 29, 2005 IT

ICCC i Ballerup har udviklet en funktionalitet til de meget udbredte L.M. Ericsson telefoncentraler. Nu skal ICCC udvikle videre på systemet og indgå i salgsarbejdet på verdensplan...

Lang artikel:

L.M. Ericsson sælger som bekendt telefoncentraler over hele verden. Hvad færre ved er, at der i centralerne kan indgå en funktionalitet, som er udviklet af det danske firma ICCC A/S.

Denne funktionalitet anvendes af de telefonselskaber, der har tilsluttet servicecentre til centralerne. I Danmark gælder dette f.eks. TDCs servicenumre 113 og 118 mv.

Nu skal ICCC udvikle videre på systemet. Desuden skal den danske virksomhed vedligeholde og sælge funktionen over hele verden.
Arbejdet er allerede i fuld gang - mange af ICCCs medarbejdere har allerede fået eksotiske stempler i deres pas.

25 års opsparet viden om kommunikation
ICCC A/S har eksisteret i næsten 25 år og har i dag opnået en enestående viden inden for specielt datakommunikation og telefoni og ikke mindst integrationen af disse. Fra begyndelsen var ICCC fokuseret på at udvikle opgaver for store selskaber som SAS, Lufthansa, PTT Holland, UNISYS og TDC m.fl. Og nu har Ericsson, der tidligere købte ICCCs ekspertise på timebasis, nu outsourcet dette ansvarsområde.
 
ICCCs specialviden har resulteret i nogle meget kosteffektive og fleksible moduler, der indgår i firmaets forskellige kommunikationsløsninger. ICCCs produktrække omfatter desuden software/hardware udvikling og konsulenttjenester.

ICCC er netop flyttet til lyse og nyrenoverede lokaler på Telegrafvej 5B i Ballerup.
På billedet ses direktør Leif Rasmussen med en del af medarbejderstaben.

Leif Rasmussen udtaler
”ICCC tilbyder inden for edb nicheområder delløsninger, totalløsninger og konsulenttjenester. Det kan vi, fordi vi er innovative, gode til at forstå komplekse sammenhænge og ikke er bange for at tage beslutninger. Og så er vi frem for alt vante til at samarbejde internationalt.
Dette har svenske Ericsson indset og har med denne kontrakt givet os en blåstempling og en uvurderlig reference”.



Kort artikel:

L.M. Ericsson sælger som bekendt telefoncentraler over hele verden. Hvad færre ved er, at der i centralerne kan indgå en funktionalitet, som er udviklet af det danske firma ICCC A/S. Udover at udvikle videre på systemet skal den danske virksomhed vedligeholde funktionaliteten og stå for salget af denne over hele verden.

ICCC A/S har eksisteret i næsten 25 år og har i dag opnået en enestående viden inden for specielt datakommunikation og telefoni og ikke mindst integrationen af disse.  
ICCCs produktrække omfatter bl.a. software/hardware udvikling og konsulenttjenester.

Leif Rasmussen udtaler:
”Ericsson valgte ICCC, fordi vi er innovative, gode til at forstå komplekse sammenhænge og ikke er bange for at tage beslutninger. Og så er vi frem for alt vant til at samarbejde internationalt.”



Kontakter


Emner


IT