PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/knivskarp-kvalitet-helt-til-kanten-5003

Knivskarp kvalitet helt til kanten

Pressemeddelelse marts 4, 2008 Hus og Have

4-takt-plæneklipper SILVER 51 COMFORT – distanceløberen i Europas haver

119072

Silver 51 B Auto Comfort


Med den nye benzinplæneklipper AL-KO Silver 51 B Auto Comfort kan du give din store plæne den perfekte pleje, endda til en overkommelig pris. Med en klippebredde på 51 cm anbefales denne klipper til plæner på op til 1.800 m2, grundet den komfort der ligger i den selvkørende egenskab.


Denne nye model med det innovative, noble design er drevet ved hjælp af en kraftfuld Briggs og Stratton motor. Klippehøjden, der kan varieres mellem 25 og 75 mm, kan indstilles i 7 individuelle trin, hvilket er perfekt til de forskellige årstider. Som tilbehør kan maskinen udstyres med bio-kit, som er særskilt udstyr. Bio-kittet indsættes nemt og uden værktøj i skjoldet, således maskinen ikke opsamler græsset, men findeler det til gavn for plænens naturlige gødning.


Silver 51 B Auto Comfort er udstyret med brede XL-hjul, som er skånsomme mod plænen. Dette kombineret med det specielle klippeskjoldsdesign tillader tæt klipning op ad kanter og bede. Denne kombination bevirker at efterarbejdet med at trimme kanter minimeres væsentligt. Sammen med det aerodynamiske design af det slidstærke højkvalitets stålklippeskjold garanteres optimal klipning og opsamling, når plænen skal plejes optimalt.


Den nye benzin plæneklipper Silver 51 B Auto Comfort er udstyret med en 65 l græsopsamler med en automatisk opsamlermåler. Græsopsamleren har desuden aerodynamisk luftkanalføring for optimal opfyldning af opsamleren. Således bliver opsamleren fyldt til kanten, selv hvis du klipper i vådt græs. Udstyret med bekvemt placeret håndtag kan du let tømme opsamleren helt for græs.


Nærmere oplysninger på http://www.ginge.dk/com eller telefon 98 82 10 00.


Billedtekst
Selvkørende og baghjulstrukket til store arealer. Ergonomi: Takket være det ergonomisk designede skaft er plæneklipperen let at arbejde med. Sikkerheden er også i top med det gennemgående bremsehåndtag.

Yderligere information hos:


AL-KO Ginge A/S • Godsbanegade 20 • 9700 Brønderslev • Tlf. 98 82 10 00 • Fax 98 82 54 54 • E-mail [email protected]


Tekst og billede kan rekvireres på vores hjemmeside: www.ginge.com

Kontakter


Emner


Hus og Have