PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/kjetil-andr%C3%A9-aamodt-holder-foredrag-for-probana-18054

Kjetil André Aamodt, holder foredrag for PROBANA

Pressemeddelelse maj 2, 2014 Mini MBA Kurs Probana Business School Ledarutdanning Ledarskab Foredragsholder

I mai introduserer vi vår populære Mini MBA utdanning i Oslo, Bergen og Stavanger. Overflødig teori er kuttet bort, og det kan være fokusert på vekst, utvikling og prestasjonsledelse!

Kalender kjetil

Mer enn 5.000 danske og svenske forretningsfolk allerede har fullført opplæringen, så nå ønsker vi og få fatt i deg ! Se våre anbefalinger via Youtube: YouTube.

PROBANA Business School vil de nærmeste månedene løpende introdusere oppleggsholdere på den norske Mini MBAen. Her vil man møte mange dyktige og erfarne forelesere.

Kjetil André Aamodt holder foredrag om prestasjonskultur, team, ledelse og hvordan nå sitt potensiale.

Kjetil André Aamodt er en tidligere norsk alpinist. Han har flere medaljer fra internasjonale mesterskap enn noen annen alpinist. Kjetil er en svært motiverende og engasjerende foredragsholder - han snakker om verdier, holdninger og hardt arbeid. For å bli god i noe må man trene, og det er antall timer med trening som avgjør hvor god man blir, uansett hva det er man skal bli god til. Det er arbeidsinnsatsen i arbeidet som bestemmer hvor godt du kommer til å prestere.

Nyt ham og de andre foredragsholderne på Mini MBA. Registrer deg her på Mini MBA'en.

Start våren med Probanas Mini MBA som ruster deg til å takle utfordringer, i selskap med eliten av direktører og ledere. Probanas Mini MBA-utdannelse er den mest annerkjente danske ledelsesutdannelsen, og i 2011 ble Probana kåret til den beste leverandøren av videreutdanning i Danmark. Utdannelsen gjennomføres i tett samarbeid med krefter fra handelshøyskoler og landets største virksomheter. Utdannelsen vil starte opp i Oslo, Stavanger og Bergen i mai, og er et annerkjent læringsforløp som støtter og utfordrer kursdaltagernes utvikling som leder.

Vi ser frem til avsløre de neste spennende foredragsholderne på Mini MBAen! Husk å "follow" på LinkedIn og Facebook

for å se resten av våre foredragsholdere, motta nyheter og få eksklusive tilbud.

Hvis du vil ha et tilbud eller høre mer om utdannelsen, kan du ringe på +47 21 08 48 86 eller skrive til [email protected]. Vi ser frem til å høre fra deg.

Emner


Mini MBA Kurs Probana Business School Ledarutdanning Ledarskab Foredragsholder