PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/kickstart-din-sommerhave-23507

Kickstart din sommerhave

Pressemeddelelse marts 22, 2017 Hus og Have

Forspiring er den lige vej til mange blomster og stor høst for meget små penge. Det er sjovt, det er hyggeligt, og det er lige til at gå til.

Silvan PR forår 29 11

Mange sommerblomster og grøntsager er utrolig nemme at forspire, og det er en hyggelig og billig måde at få rigtig mange planter på. Nogle planter spirer langsomt og har en ret lang udviklingstid. Og især planter fra 'de varme lande' skal startes indendøre, for at de kan nå at sætte blomst eller frugt i løbet af den forholdsvis korte danske vækstsæson. Forspiring er også genialt, hvis du gerne vil have mange blomster og grøntsager over en ekstra lang periode. Ved at forspire planterne, vil de være klar til at blomstre tidligere end ellers. Samtidig med at du planter de forspirede planter i april eller maj, kan du så et nyt hold direkte på friland. Disse planter vil være senere udviklede, men til gengæld blomstre til langt ind i efteråret.

Husk at dine småplanter skal afhærdes, før du planter dem permanent ud i haven. Start med at sætte dem ud et par timer hver dag på lunt sted, hvor der ikke er direkte sol. Forlæng langsomt udetiden og dæk dem gerne med fiberdug eller sæt en drivklokke over i de første par dage, efter de er plantet ud på deres blivende voksested. God fornøjelse.

Bi Silvan PR forår 29-11

Så skal der forspires

Runde fiberpotter, 12 stk. 19,95 kr. Stiketiketter i birketræ, 8 cm, pakke med 30 stk. 18,95 kr. fra Silvan.

TIP

Gratis have: Det er hyggeligt og gratis at samle sine egne frø. Lad de smukkeste og største blomster gå i frø, vent med at plukke dem til de er helt modne, lad dem tørre på en avis og opbevar dem tørt, mørkt og ikke for varmt.

TIP

Hjemmesyede frøposer: Sy poserne på symaskine af en rest plantedug, og pynt med et lille billede. Fiberdug, 2 x 10 meter. 59,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR forår 29-12

Praktisk låg til potten

Drivklokken i plast har en indbygget ventil, som giver dine planter de bedste vækstbetingelser, og beskytter dem i den første tid, når de skal vendes til udelivet. Growpot urtepotte i plast Ø17 cm, 19,95 kr. Underskål. 14,95 kr. Låg med ventil, 26,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR forår 29-13

God arbejdshøjde

Antiksort plantebord med 3 skuffer og zinkplade. H84 x B78 x D38 cm. 399,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR forår 29-14

Nem at styre

Vandkande, 2 liter. Fås i hvid, sort eller lime. 29,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR forår 29-15

Klar til vindueskarmen

Minidrivhuset med 12 celler er perfekt til forspiring eller stiklinger. 24,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR forår 29-16

Husk navnet

Stiketiketter i plast, 10 cm. 75 stk. 24,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR forår 29-17

Plads til at vokse i

Rund plastpotte til forkultivering, stiklinger, potteplanter og stauder. 5 stk. 24,95 kr. fra Silvan.

Læserservice og produktoplysninger

Silvan oplyser nærmeste forhandler, 87 30 87 30, www.silvan.dk

Spørgsmål i forbindelse med pressebilleder (fås også i større format):

Aller CP, projektleder Josephine Christrup, 72 34 12 33

Fakta om SILVAN
Det første SILVAN byggemarked i Danmark åbnede i Slagelse i 1968. SILVAN er med sine 44 butikker og webshop Danmarks største forhandler til private på gør-det-selv-markedet.

SILVAN er en del af DT Group A/S, som med sine godt 485 forretninger og 10.000 ansatte er Europas største forhandler og distributør af byggematerialer og VVS til professionelle og private.

Kontakter


Emner


Hus og Have