PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/kenneth-p%C3%A5-jagt-efter-vm-titlen-12698

Kenneth på jagt efter VM-titlen

Pressemeddelelse november 17, 2011 Sport

Bjerre Racings topkører Kenneth Bjerre har sat sig et klart mål. Indenfor de næste tre år skal VM-guldet hjem i pokalskabet i Huntington i England.

DSC 7663

Danmarks største VM-håb i speedway 27-årige Kenneth Bjerre er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson, som bliver utrolig spændende. Den første ud af tre sæsoner, hvor målet er at hente VM-guldet tilbage til dansk speedway. Med en 7. plads i sidste sæson er Kenneth Bjerre bevidst om, at forbedringer på nogle områder er nødvendigt, derfor har Kenneth knyttet den tidligere engelske landstræner Rob Lyon til teamet som taktisk rådgiver.
- Vi har kigget på resultaterne i sidste sæson og analyseret dem. Jeg har fundet det nødvendigt at lave en aftale med Rob, som med sin store erfaring kan hjælpe mig i Grand Prix-serien, fortæller Kenneth Bjerre, som ved flere lejligheder har bevist, at det er realistisk at have VM-titen som sæsonens helt store mål. I 2011 nåede Kenneth i finalen i to Grand Prix-løb og sluttede samlet som den 7. bedste speedwaykører i verdenen. 
 
Stor jævnbyrdighed
Den nye sæson åbner i Auckland i New Zealand. Mange kørere bejler til VM-titlen, bl.a. rutinerede navne som Gollop, Crump og Hancock, samt to unge meget stærke kørere i Sayfutdinov og Hampel.
- Troen på et stort resultat indenfor de næste tre år er intakt. Min rutine er blevet større og mavefornemmelsen er god inden det går løs den 31. marts i Auckland. Det bliver dejligt igen at komme til startsnoren, siger Kenneth Bjerre, der også ser frem til i den nye sæson at køre for den svenske topklub Indianerna. Den nye sæson byder på tolv Grand Prix-løb, bl.a. den 9. juni i Parken og den 22. september i Vojens. Sæsonen slutter i den 6. oktober i Polen, hvor den nye verdensmester kåres. 
 
Teamet intakt
For Kenneth Bjerre betyder det meget, at teamet omkring ham er velfungerende og med de rette kompetencer. Kenneths far Ivan Bjerre fortsætter som manager, sponsoransvarlig, tuner og mekaniker. Ivan assisteres i værkstedet og ryttergården af Brian Christiansen, som har udført et flot stykke arbejde i 2011. Lillebror og talentfulde Lasse Bjerre er stadig en del af teamet. Desuden har Bjerre Racing tilknyttet Jørn Simmenæs som PR-ansvarlig og det betyder bl.a. at en ny hjemmeside går i luften den 1. december.
- Jeg er tilfreds med teamets sammensætning og glæder mig meget til teste vores maskiner, gerne med et godt resultat i Auckland. Det vil betyde meget for selvtilliden og for mulighederne i den nye sæson, slutter Kenneth Bjerre.
 
 
Presseservice:
Ivan Bjerre: 2811 8815 - [email protected] 
Kenneth Bjerre: 2887 0400
Lasse Bjerre: 2814 8816
www.kennethbjerre.dk
 
PR-ansvarlig
Jørn Simmenæs
Direkte 2511 9925

Kontakter


Emner


Sport