PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/kenneth-bjerre-p%C3%A5-plads-i-peterborough-12763

Kenneth Bjerre på plads i Peterborough

Pressemeddelelse november 29, 2011 Sport

Danmarks bedst placerede speedwaykører i Grand Prix serien Kenneth Bjerre, har fået sin fremtid på plads i den attraktive engelske Elite League. Det bliver den ambitiøse klub Peterborough Panthers, der får glæde af Kenneth Bjerre i 2012-sæsonen. Han skifter fra Kings Lynn, som Kenneth repræsenterede i 2011.

Kenneth Bjerre er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson, der byder på endnu et klubskifte for Danmarks VM-håb.
- Jeg har været glad for at køre i Kings Lynn. Det er en god klub, men jeg ser det som en stor udfordring at være med til at føre Peterborough Panthers op i tabellen. Klubben har kørt i den bedste engelske liga i 12 sæsoner og er en veletableret klub med store perspektiver og gode forhold, fortæller Kenneth Bjerre om sin nye klub. Peterborough Panthers ambition er at vinde Elite League. Med Kenneth Bjerre ved startsnoren for klubben, vil det være et skub i den rigtige retning.

Med Peterborough Panthers på plads er Kenneth Bjerre tæt på at have alle aftaler i hus for den nye sæson. Med en placering som verdens 7. bedste kører, er det rift om Kenneths underskrift og nu mangler kun en aftale med en klub i den polske liga. Klubmatcher i Grindsted Speedway Klub i Danmark, Indianerna Speedway i Sverige, Peterborough Panthers i England og for klub i Polen, krydres med 12 højtprofilerede Grand Prix-løb. Der venter en særdeles spændende speedwaysæson for hele teamet omkring Bjerre Racing, der udover Kenneths entre i Peterborough også kan offentliggøre den danske U-21 mester Lasse Bjerre som ny kører i samme klub.

- Det er min store ambition at køre med blandt de bedste i verden og med mit engagement i Elite League-klubben Peterborough Panthers, så vil det ske uge efter uge i 2012-sæsonen, fortæller det yngste skud på speedwaystammen i Bjerre-familien, Lasse Bjerre. For den uge esbjergenser har det stor betydning, at storebror Kenneth er 1. kører i klubben. Kenneths rutine er en stor hjælp for det unge speedwaytalent, der med den rette sparring og udvikling kan nå meget langt.

Presseservice – interview og mere info:
Ivan Bjerre: 2811 8815 - [email protected] 
Kenneth Bjerre: 2887 0400
Lasse Bjerre: 2814 8816
www.kennethbjerre.dk
 
PR-ansvarlig
Jørn Simmenæs
Direkte 2511 9925

Kontakter


Emner


Sport