PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/karen-by-simonsen-og-junckers-skaber-pink-univers-i-gallery-12368

Karen by Simonsen og Junckers skaber pink univers i Gallery

Pressemeddelelse september 8, 2011 Byggeri

På sensommerens Copenhagen Fashion Week viste Karen Simonsen sin seneste kollektion i et univers bygget op af neon-pink træplanker fra Junckers. Hvorfor? Fordi pink opsummerer og understreger essensen af den seneste Karen by Simonsen kollektion. Og fordi alle gæster i det eksklusive Gallery i Forum ville tale om standen…

Karen Simonsen forum aug11 Capture0046

Sort/hvid møder neonfarver. Grafiske linjer møder minutiøse detaljer. Kostskoledreng møder sexy chick. Karen by Simonsen har atter lanceret en stærk kollektion med international appeal - denne gang præsenteret i Forum på en stand af neon-pink planker fra Junckers. Gulv, vægge, alt er pink og ikke til at overse.

”På messerne handler det om på kort tid at kommunikere essensen af dit brand og din kollektion,” siger Karen Simonsen. ”Hvad er det, der er på spil? Hvad er nerven? Og hvem taler du til? Min seneste kollektion har et gennemgående udtryk af frihed og afslappet Girl Power. På den måde har det været fantastisk at ramme den ind i et totalt pink rum! Et rum som samtidig er smukt og eksklusivt og levende.”

Den klare pink er en del af Junckers Signature Colour konceptet og skabt specielt til Karen Simonsens kollektion, hvor farven går igen i flere modeller. Så når messegæsterne trådte ind på standen, oplevede de en meget gennemført brand præsentation.

”Med så mange konkurrenter på markedet, handler det i dag om at brande sig meget klart og tydeligt,” siger Michael Bühlmann, Koncern Salgs & Marketing Direktør hos Junckers. ”Junckers understøtter Karen by Simonsens brand ideelt. Nok er vores produkter vidt forskellige, men vi har æstetikken, kvaliteten og det kreative mod til fælles. De ting kommer til udtryk i det pink univers af smukke, massive planker.” forklarer han.

Junckers Signature Colourssætter gulvet i spil med individuelle farver

Junckers har lanceret Junckers Signature Colours for at give kunder mulighed for at sætte gulvet i spil som selvstændigt design element. Junckers’ teknikere indfarver det massive trægulv i præcis den farve, kunden ønsker. Dog uden at farven dækker totalt, for det levende træ skal stadig være fremtrædende og give gulvet eksklusiv, levende karakter. Junckers Signature Colours henvender sig især til designere og indretningsarkitekter, som har brug for at indrette rum, butikker og showroom, der skiller sig markant ud.

”Et trægulv behøver ikke længere være træfarvet,” siger Kim Maretti, Global Marketingchef hos Junckers. ”Gulvet er det første, du lægger mærke til, når du træder ind i et rum - og det første møbel, når du indretter. Så et farvet gulv kan have en utrolig stærk effekt,” fortsætter han. ”Mange butikker har en design manual med brand farver, de skal holde sig til. Men Junckers design konsulenter går også gerne ind i processen med kreative idéer. Alt er muligt. Selv et sølv- eller guldfarvet gulv.”

Junckers samarbejder med designere og modebutikker

Junckers samarbejder allerede globalt med flere kendte modemærker om butiksindretning. ”Vores massive gulve egner sig perfekt til butikker, hvor der lægges vægt på at skabe et univers, som understøtter brand og image på helt unik vis. Junckers gulve kombinerer det elegante og tidløse med en enorm kreativ frihed – og så er de nærmest uopslidelige,” slutter Kim Maretti, Global Marketingchef hos Junckers.

Junckers er Europas førende producent af massive trægulve og fokuserer på design, kvalitet og godt håndværk i samarbejde med arkitekter, designere, bygherrer, boligejere og entreprenører. Junckers har desuden et professionelt træplejesystem, der sikrer nem pleje og vedligeholdelse af gulve. Virksomheden er repræsenteret i mere end 30 lande og er FSC og PEFC certificeret.

KONTAKT

Michael Bühlmann

Koncern Salgs & Marketing Direktør

Mobil: +45 4041 6957

Email: [email protected]

Kim Maretti

Global Marketingchef

Mobil: +45 2080 8446

Email: [email protected]

Junckers Industrier A/S

Værftsvej 4

DK-4600 Køge

Tlf.: +45 5667 3524

Fax: +45 5667 3720

Kontakter


Kim Maretti

Global Marketingchef
Junckers Industrier A/S
kim@j********** Vis...
56673*** Vis...

Emner


Byggeri