PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/kampas-luftfortelte-er-dominerende-p%C3%A5-markedet-23317

Kampas luftfortelte er dominerende på markedet

Pressemeddelelse januar 13, 2017 Camping Campingmesse Kampa Ferieogfritid Campingibella Fortelt Campingagenten

Kampas dominans på markedet for luftfortelte, har efterhånden slået sig fast. Der kommer hele tiden ny modeller til, og mange af disse kan ses på campingmesserne i København og Odense.

Kampa har luftfortelte i alle størrelser. Der er fortelte helt ned til 2 meter og op til 8 meter i længden. De har også fortelte til autocampere, der selvfølgelig også kan ses på messerne.

Peter Outzen, den danske agent for Kampa, fortæller, ”Kampa har igennem de seneste par år slået sig fast på det danske marked som et kvalitets rejsefortelt til campingvogne og autocampere, der er nemt at sætte op. Langt hen ad vejen, erstatter luftforteltene nu de traditionelle rejsefortelte, solsejl og markiser.”

Se forteltsnyhederne på messerne

Peter Outzen fortæller, ”På messerne kan man se et bredt udvalg af vores fortelte. Der er til sæson 2017 kommet mange rigtigt spændende nyheder, og dem glæder vi os til at vise til de danske campister. Der er bl.a. kommet et luftfortelt, Frontier, på hele 8 meter i længden.  Det praktiske er, at det kan bruges på vogne der har ned til 4 m. i lige skinne. Teltet er bygget op af et basistelt hvorpå der er fastmonteret en udbygning i begge sider. Frontier har masser af vinduer, ovenlys og leveres med rigtige gardiner.”

Et klassisk fortelt i nye klæder

“En anden nyhed er Kampas Expert Classic Air. Classic er er et fortelt i Skandinavisk design med inspiration i en mere klassisk udformning af et fortelt. Dette fortelt leveres i to længder, 3 m. og 3,8 m.. Der fås to forskellige annekser som tilbehør. Et der er meget velegnet til ekstra sovepladser med sovekabine, og et der nærmere er en udbygning og giver en masse ekstra plads. Disse er selvfølgelig også med AirFrame systemet. Kampa Expert Classic Air er lavet i åndbart materiale”, fortæller Peter og fortsætter,

Videreudvikling af en populær model

“Den sidste helt store nyhed er Kampa Rally Air Pro 390 Plus. Dette fortelt er egentlig en standard Rally 390, dog er der fastmonteret en udbygning på. Lidt ligesom på Frontier forteltet. Her er det dog kun i den ene side. Udbygningen giver en utrolig god rummelighed og den ekstra plads kan integreres i fortelte, lukkes helt af, bruges som overdækket terrasse eller noget helt andet. Det er meget fleksibelt. Hvis man ønsker det, kan man selvfølgelig også tilkøbe et anneks til dette fortelt.”

Markise med front og sider

Kampa laver også andet end luftfortelte og kommer til sæson 2017 med en zip posemarkise, Revo, med sider og front til en meget fornuftig pris. Priserne starter på kr. 2098,-  uden sider og med sider starter priserne på kr. 2698,-. Denne kan selvfølgelig også ses på messerne.

Nemmere bliver det ikke

Peter fortæller videre, ”Der er jo en grund til at Kampas fortelte er gået hen og blevet så populære. Det er høj kvalitet, det er let at have med at gøre og er stort set hurtigere at sætte op end en markise eller solsejl. Det har luftkanaler i stedet for stænger og disse skal kun pustes op ét sted fra. Det tager kun få minutter at sætte forteltet op. Og at tage det ned igen, er næsten endnu hurtigere.”

”Mange mennesker tror ikke helt på os når vi fortæller hvor nemt det er. De tror også det er snyd når de ser videoer hvor det gøres, men det er det altså ikke. Det ér meget nemt at sætte op og tage ned. Heldigvis er der mange muligheder for at prøve det selv på de kommende messer. På både messen i København og i Odense, kan man prøve hvor nemt det er.” Fortæller Peter og afslutter,

Det er jo ikke uden grund at vi på så kort tid, er blevet Danmarks mest solgte rejsefortelt.”

Kontakter


Emner


Camping Campingmesse Kampa Ferieogfritid Campingibella Fortelt Campingagenten




Zip og hent alle filer