PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/k%C3%B8r-selv-charterferie-forventes-at-blive-et-k%C3%A6mpehit-15419

Kør-selv charterferie forventes at blive et kæmpehit!

Pressemeddelelse april 1, 2013 Turisme

Det danske charterbureau Primo Tours har i dag lanceret et nyt koncept ”kør-selv charterferien”. Alt tyder på at selskabet har fundet en niche, som tiltaler mange danskere.

Bjarke hansen
Bjarke Hansen, direktør for Primo Tours

Ny charterniche - med mange muligheder

Jeg tror, vi har fundet en niche, som specielt de 20 % danskere, der har flyskræk, har efterlyst. Nemlig det at have friheden til at køre selv ned til en destination, hvor man så kan nyde charterferiens charmer, og hvor rejsearrangøren har tænkt på det hele i form af afslapning, arrangerede udflugter, guideservice m.v.”

Direktør i Primo Tours, Bjarke Hansen er en glad rejsearrangør i dag. I det seneste halve år har bureauet nemlig arbejdet på at kunne strikke konceptet til en komplet ”1 uges kør-selv charterferie” sammen. Og han har derfor glædet sig til at kunne præsentere et helt nyt koncept, der har Danmarkspremiere i dag! Et koncept Primo Tours forventer sig meget af. 

Kør-selv til Kreta eller Rhodos

Konceptet går ud på, at Primo Tours kunder selv får mulighed for at køre ned til udvalgte destinationer på Kreta og Rhodos. charterbureauet har på forhånd booket stationære telte på de lækreste campingpladser på køreturen ned igennem Europa - i Tyskland, Østrig, Schweiz og de øvrige lande, man skal køre igennem for at nå til destinationerne i det græske øhav. Det giver mulighed for at se en række steder og få en række gode oplevelser, når der køres ned igennem Europa og retur igen, når ferien lakker mod enden. Og alt sammen på én effektiv charteruge!

På destinationerne kan kunderne så vælge enten at bo på en lækker campingplads i luksustelt eller på et af bureauets hoteller på stedet.


Kør-selv charterkoncept incl. guideservice og udflugter

”Uanset hvad man vælger vil man være omfattet af vores normale charterkoncept, hvor man har dansk guide til rådighed og har mulighed for at deltage i en række af vores attraktive udflugter. Dertil kommer, at hovedparten af vores gæster vælger at leje en bil og komme lidt rundt på egen hånd. Denne lejeomkostninger har vores kør-selv-gæster jo så ikke,” pointerer Bjarke Hansen og tilføjer, at det er første gang i Danmark at et sådan koncept lanceres.

”Det giver en større frihed i transportfasen, det giver mulighed for at supplere med andre oplevelser end de, som man får på sin destination, og rejserne udbydes til et særdeles attraktivt prisniveau, slår Bjarke Hansen fast.

Hele konceptet bliver præsenteret på video af Bjarke Hansen. Videoklippet findes her

www.primotours.dk/kor-selv

Kontakter


Emner


Turisme