PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/jakten-p%C3%A5-bedre-virksomhetsledelse-probana-business-school-tilbyr-den-rette-mini-mba-17838
ad

Jakten på bedre virksomhetsledelse - Probana Business School tilbyr den rette Mini MBA

Pressemeddelelse marts 17, 2014 Mini MBA Videreutdanning Kursus Probana E-lære

Mange forskere forteller i dagens aviser at for å beholde de beste medarbeiderne i virksomheten og for å motivere dem skal man ikke basere på økonomiske insitamenter, men muligheten for personlig og faglig utvikling gjennom bl.a. videreutdanning.

Pressport PROBANA Mini MBA

Probana Business School tilbyr nå i Norge den anerkjente videreutdanningen: den riktige Mini MBA. Utdanningen er basert på blended learning, noe som betyr at opplæringen er basert på e- lære, men kombinert med trenings og kursdager. Videreutdanningen gir derfor den fleksibiliteten som mange forretningsfolk krever i dagens hektiske timeplan.

I videreutdanningen tar vi bruk av en eksklusiv gruppe av de beste undervisere valgt etter spesifikke ferdigheter og erfaringer som underviser i den nyeste teori i ledelse, og som gir deg og din bedrift direkte adgang til både klassiske og nye ideer om ledelse.

Mini MBA har bare noen få år trent og utlært mer enn 4500 av Danmarks styremedlemmer, ledere og personalledere fra de største selskapene . Se anbefalingene fra blant andet Carlsberg, Dansk Bank, Nordea, Novo Nordisk, Maersk osv. her .

PROBANAs videreutdanning gir kursdeltakerne nye ambisjoner, styringsverktøy og fortjeneste og overskudd. I forbindelse med økende fokus på Norge vil Probana bidra aktivt for å bedre utdanningsløsninger til landets ledere.

Mini MBA-videreutdanningen er optimalisert både i form av læreplanen, økonomi og tid. Det samsvarer med virksomhetens behov for oppgradering og samtidig med at det ikke krever mere ressurser enn travle forretningsfolk har tilgjengelig.

For mer informasjon:

Kontakt Probana Business School eller besøk Probanas hjemmeside.

PROBANA Business School

Aker Brygge Business Centre 

Stranden 3,0115 Oslo

 

Norsk Telefon: +47 21 08 48 86

Dansk Telefon: +45 45 76 58 58

E-post: [email protected]

Emner


Mini MBA Videreutdanning Kursus Probana E-lære
ad