PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/jakten-p%C3%A5-b%C3%A4ttre-ledare-probana-business-school-erbjuder-en-riktig-mini-mba-18211

Jakten på bättre ledare – PROBANA Business School erbjuder en riktig Mini MBA

Pressemeddelelse juni 3, 2014 Mini MBA Probana Business School Utbildning Kurs Ledarskabsutbildning

Flera forskare pekar idag på att motivation och bibehållande av företagens duktiga medarbetare, inte bygger på ekonomiska incitament, utan däremot på möjligheterna för personlig och yrkesmässig utveckling bl.a. genom vidareutbildning.

Shutterstock probana

Youtube: Probana Business School erbjuder nu sin erkända vidareutbildning Mini MBA i Sverige. Utbildningen är baserad på blended learning, vilket betyder att den är baserad på e-learning i kombination med kursdagar. Utbildningen är därför mycket flexibel, vilket är en fördel för många yrkesverksamma, i en redan hektisk vardag.

Därutöver erbjuder utbildningen en exklusiv grupp av de bästa svenska föreläsarna. De är utvalda efter sina specifika kompetenser och erfarenheter och kommer att undervisa om den mest framstående teorin inom ledarskap, vilket ger dig och din verksamhet direkt tillgång till både klassiska och helt nya tankar inom ledarskap. Deltagarna kommer att få möjlighet att möta och lära av personligheter såsom Michael Södermalm, Anna Stenberg, Mia Hultman och Christina Åqvist, som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och upplevelser.

Mini MBA har på få år utbildat fler än 4 500 av Danmarks chefer, ledare och personalansvariga från de största företagen. Se rekommendationer från bl.a. Carlsberg, Danske Bank, Nordea, Novo Nordisk, Maersk etc. här.

PROBANAS utbildning ger deltagarna nya ambitioner, nya infallsvinklar och massor av användbara managementverktyg. PROBANA vill aktivt bidra med bättre utbildningsmöjligheter för Sveriges ledare.

Mini MBA utbildning är optimerad både när det gäller kursmaterial, kostnad och tid. Den tillmötesgår företagens behov av ökade kvalifikationer och samtidigt kräver den inte mer resurser än vad redan upptagna och yrkesverksamma har möjlighet till.

För ytterligare information besök PROBANAS hemsida

Emner


Mini MBA Probana Business School Utbildning Kurs Ledarskabsutbildning