PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ips-ventilation-a-s-i-k%C3%B8ge-udvider-salgsstyrken-402

IPS Ventilation A/S i Køge udvider salgsstyrken

Pressemeddelelse februar 2, 2004 Erhverv

For at øge salgsindsatsen af tekstilkanaler, der er systemer til distribution af luft baseret på brug af tekstiler, har IPS Ventilation A/S ansat følgende nye medarbejdere i salgsstaben og i marketing.


(Foto: DSCN8869 svend erik jensen.jpg)
Salgsingeniør Svend Erik Jensen er ansat til salg af tekstilkanaler til køle- og ventilationsentreprenører i Danmark. Svend Erik Jensen er 46 år. Han har senest været ansat som salgskonsulent hos Nilan A/S i Hedensted, der producerer ventilationsaggregater.


(Foto: DSCN8784 gitte boisen.jpg)
Salgsmedarbejder Gitte Boisen er ansat til at bistå med salg af tekstilkanaler på eksportmarkederne. Gitte Boisen kommer fra CP Kelco ApS, hvor hun var salgskoordinator på markederne i Rusland og Østeuropa, Japan og Ægypten.


(Foto: DSCN8819 peter høegh.jpg)
Peter Høegh er ansat som Marketingchef. Peter Høegh er 42 år og uddannet grafonom. Han har tidligere været selvstændig med reklamebureauet ph document og ansat i blandt andet den grafiske branche.



Kontakt gerne marketingchef Peter Høegh for yderligere information på direkte telefon 5664 0141, e-mail [email protected]  eller søg informationer på www.ips-ventilation.com


IPS Ventilation A/S
Vordingborgvej 35
4600 Køge
Danmark
Telefon 5665 2110
Fax 5665 9907


Fakta om IPS Ventilation A/S
IPS Ventilation A/S har gennem de seneste 30 år specialiseret sig i luftfordeling af underkølet luft via tekstilkanaler. Denne ekspertise underbygges i dag med CFD kalkulationer for dokumentation af den optimerede fordeling.  Udover levering af tekstilsystemer har IPS Ventilation A/S også et komplet service- og vedligeholdelsesprogram som tilbydes alle kunder i Danmark. Selskabet har i alt ca. 75 ansatte, med salgskontorer i Danmark, England og USA. Selskabet har produktion i Danmark og Litauen.

Firmaets systemer installeres eksempelvis i øjeblikket i Europas største slagteri, Danish Crown i Horsens.

Kontakter


Emner


Erhverv