PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ikke-bare-et-ur-men-et-ur-med-mange-facetter-8307

Ikke bare et ur, men et ur med mange facetter

Pressemeddelelse november 3, 2009 Mode

“Man skal huske på, at et ur langt overvejende er et smykke. Vil man vide, hvad klokken er, kan man bare kigge på sin mobiltelefon,” siger chefdesigner Timothy Jacob Jensen retorisk. Han driver Skandinaviens førende tegnestue videre efter de principper, der siden 1958 har fostret flere af det tyvende århundredes absolutte ikonprodukter - så som “most advanced yet acceptable” og “form follows feelings”

Model nr. 553

Med sine karakteristiske facetter er formsproget i den nye Sapphire urserie fra JACOB JENSEN™ da også udtryk for et konsekvent valg. Dette ur er tydeligvis ikke en simpel brugsgenstand, men et stilfuldt statement fra den, der bærer det. Både glas, urkasse og stålrem har facetter, som leder tankerne i retning af en forarbejdet ædelstens flader og refleksion af lyset i forskellige retninger. Deraf navnet Sapphire.

“Serien er tænkt som ure, der kan bæres både til hverdag og til en gallafest,” siger Timothy Jacob Jensen. “Sapphire vil typisk tiltale ur-fetishister og andre, der prioriterer designprodukter i god kvalitet - og som gerne vil betale ekstra for det.” Han lægger ikke skjul på, at Sapphire-serien prismæssigt hører til i den lidt dyrere ende. Til gengæld får man et ur i en tårnhøj kvalitet og med mange unikke detaljer der gør uret klassisk moderne.

Lænke og lås er fuldt integreret med urkassen. På trods af facetslibningen er uret overraskende lidt voluminøst, blandt andet takket være et ultrafladt kvalitetsværk. De tre vinklede safirkrystalglas på urets top er ekstremt modstandsdygtige over for ridser. Desuden er værk, urkasse og lænke produceret hos en schweizisk fabrik, som også leverer til andre anerkendte urmærker i luksusklassen.

Sapphire-serien består af ure i to størrelser til damer og herrer og i tre forskellige farvekombinationer: Sølv/sort, sølv/spejl samt guld/sølv. Herreuret har dato - dameuret er uden. Og som et kuriosum får butikkerne urene leveret med specialfremstillede LED-belyste displays til udstillingsvinduet.

Den nye Sapphire-urserie fra JACOB JENSEN™ er i handlen hos førende urmagere og Guldsmede i Danmark fra november 2009.
Materialer: Urkasse: Rustfri stål Værk: Swiss Made
Størrelse: Dame 26 x 32 mm Herre 30 x 38 mm
Yderligere informationer: HoB Watch v/ Steen Bjerring / [email protected]
www.jacobjensen.com

Kontakter


Emner


Mode