PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/henne-strand-camping-modtager-anerkendt-pris-i-tyskland-22310

Henne Strand Camping modtager anerkendt pris i Tyskland

Pressemeddelelse marts 2, 2016 Nyhed Turisme

De kære og trofaste naboer mod syd har netop anerkendt Henne Strand Camping nær Esbjerg med den fornemme DCC Europapris.

I forlængelse af den velkendte ”Reise+Camping”-messe i Essen, Tyskland – som løb af stablen i den netop overstået weekend – blev Henne Strand Camping tildelt den fornemme DCC Europapris. Prisen har eksisteret siden 1996 og uddeles til blot 5 campingpladser i hele Europa. 

Det var naturligvis nogle stolte ejere, som derfor gik på scenen til fredagens overrækkelse. Kåringen foregik i messecentret med stor opmærksomhed fra de besøgende. Selve prisen blev overrakt af præsidenten for DCC, borgmesteren for Essen samt præsidenten for det europæiske turistforbund.

Et stolt værtspar

”Vi er utrolig stolte og taknemlige. At modtage prisen understreger at vi har godt fat i vores tyske gæster. Vi har altid sat stor pris på de daglige anerkendelser fra alle vores gæster, men det er selvfølgelig også sjovt at modtage en fysisk pris som DCC Europaprisen”, indleder værtsparret Tina og Peder Kristensen. 

Udvalgt blandt 30.000 campingpladser

Henne Strand Camping blev udvalgt blandt ca. 30.000 campingpladser i Europa. Og ifølge DCC er valget faldet på Henne Strand Camping grundet den høje kvalitet på pladsen, i faciliteterne og aktiviteterne – og ikke mindst det høje serviceniveau. 

”Vi er virkelig glade for at være blandt Europas bedste campingpladser – og vi glæder os til at tage prisen med hjem til Danmark. Forhåbentlig er der flere campister som får øjnene op for Henne Strand Camping – ligesom endnu flere turister måske får øjnene op for Danmark som feriedestination”, afslutter Peder Kristensen. 

Efter modtagelsen af den traditionsrige pris – som i øvrigt kunne fejre 20 års jubilæum i år – var både Tina og Peder på plads ved deres stand under hele messen. Her stod de klar til at modtage interesserede gæster til en lille snak om camping og oplevelser hos Henne Strand Camping.

Kontakter


Emner


Nyhed Turisme