PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/helt-ny-event-lanceres-i-silkeborg-14929

Helt ny event lanceres i Silkeborg.

Pressemeddelelse januar 21, 2013 Sport

Squash Event for 19-25 årige i Silkeborg

Logo 750 250

Lørdag den 09. Februar lyder startskuddet til en event i særklasse, det er den første event, som lanceres, og SquashPROmotion som er initiativtager til eventen, håber at se rigtig mange unge mennesker i alderen 19-25 år.

Deltagerne skal nok blive trætte, med 100% garanti, uanset om de aldrig har haft en squashketcher i hånden før, eller er garvede spillere, fordi det er lykkedes SquashPROmotion at finde netværkspartnere som bakker op om eventen.

Programmet er helt forrykt.

Deltagerne starter med at skulle spille squash fra kl. 10.00 til ca. 18.00 naturligvis med indlagte pauser.

Om aftenen er der fællesspisning, samt præmieoverrækkelse, hygge og gimmicks.

Kl. 22.30 skal alle deltagere ud at prøve POWERBOWLING i BowlNFun Silkeborg, hvor de dyster med de seje kegler i mørke, lysshow og fed musik til øregangene.

Efter powerbowlingen har Diskotek Buddy Holly Silkeborg, også været så rare at lukke dørene op, for deltagerne, med gode festlige drinks til fornuftige priser, og så kan deltagerne jo bare feste derudaf til den lyse morgen.

SquashPROmotion er rigtig glade for den velvilje der har været fra det private Erhvervsliv, hvor sponsorer også har trådt til med præmier, rakt en hjælpende hånd til, for at få et sådant arrangement stavlet på benene, for det er naturligvis en appetitvækker til at få flere unge til at dyrke squash, også på sigt udtaler Henriette Eckert & Per Eckert, som er værter/arrangører Lørdag den 09. Februar 2013.

Squash er en total fed sport, og vi mener at ved at krydre det med andre begivenheder og blande tingene lidt sammen, vi derved kan nå flere potentielle squashspillere på sigt, også på landsplan, for hvorfor skulle andre klubber i Danmark ikke også kopiere et simpelt koncept - hvis det kan være medvirkende til at flere har lyst til forskellige udfordringer og samtidigt give en appetitvækker på squashspillet.

Vi glæder os ihvert tilfælde til at lave et kanon arrangement i Silkeborg, og håber der er god bred opbakning til eventen, samt at andre squash foreninger / klubber har lyst til at gøre noget lign.

Interesserede kan læse mere om programmet og tilmelding på:

http://squashpromotion.dk/nextevent.php

SquashPROmotion glæder sig til at tage godt imod dig, og give dig en fantastisk oplevelse.

Kontakter


Emner


Sport