PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/gulf-le-mans-og-steve-mcqueen-13816

Gulf, Le Mans og Steve McQueen

Pressemeddelelse juni 29, 2012 Turisme

Kom, se og hør nærmere i Strøjer Samlingen Hver tirsdag i juli holder vi åbent fra kl. 16-21...

Aston Martin Gulf

LE MANS
Vi sætter spot på racersport og på LE MANS med racerbiler, som kan berette spændende historier om FORDs opgør med FERRARI på Le Mans. Og ikke mindst historien om den første dansker der gennemføre LE MANS, Jens Winther. 


GULF
I retro ånden finder du i år iøjenfaldende retro-orange og lyseblå farver, som vækker minder om FORD GT40 og PORSCHE. GULF er igen højaktuel i dag med ASTON MARTIN RACING sponsoreret af GULF.


STEVE MCQUEEN, KING of COOL
Siger man GULF siger man også LE MANS, og siger man LE MANS, siger man også STEVE McQUEEN, som måske i dag er mere kendt, end da han i 1968 og ´70 indspillede filmene LE MANS og BULLITT. I BULLITT kørte McQueen FORD MUSTANG.
Samme bil viser vi i år - med 450 hk!


SUPERCAR CLASSICS
Endelig viser vi dig en ny stribe af de fedeste superbiler, som man kun sjældent ser. Sidste års gæster vil huske rækken af røde Ferrarier. I år trækker vi LAMBORGHINI frem i forgrunden. Se 4 af mest berømte supercars, nemlig Danmarks flotteste LAMBORGHINI MIURA, COUNTACH, DIABLO samt MURCIELAGO. Kort sagt: Det bliver ikke bedre, så kom og få én på opleveren i sommeren 2012 – så gør vi det igen i 2013!  
 

Praktisk info
Datoerne er tirsdag 3/7 - 10/7 - 17/7 - 24/7 - 31/7 kl. 16-21.

Slagteren griller lækre pølser og til dessert kan man nyde kaffe, kage og en lækker is.
Kl. 19.00 hopper Jørgen Strøjer selv på podiet og fortæller med sin entusiasme og charme om samlingen og ovennævnte racerbiler.

Entre kr. 75,- pr. person.
Entre kr. 50,- pr. person fra 8 til 12 år

Kontakter


Emner


Turisme