PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/gratis-mindfulness-meditation-for-alle-9322

GRATIS MINDFULNESS MEDITATION FOR ALLE

Pressemeddelelse marts 22, 2010 Helse

Alle danskere kan få gratis online meditation. Eneste betingelse er at man er online

Mindfulnessterapeutisk Institut og Claus Dalton Gawin har i samarbejde givet mere end 7 timers Mindfulness meditation fri til alle der er i besiddelse af en computer. Eneste betingelse for at udnytte dette gratis tilbud er, at man har en internetforbindelse og er koblet på internettet.

Claus Dalton Gawin der har skabt DVD'erne "MINDFULNESS - Vejen til bedre harmoni" og "MINDFULNESS - Stressreduktion samt forebyggelse af tilbagevendende depressioner" har frigivet begge DVD sæt og tilladt at de ligger frit online til hele det danske folk.

Claus Dalton Gawin siger: Hvis jeg på den måde kan hjælpe danskerne imod folkesygdommen stress og depression vil det glæde mit hjerte. Mine 2 DVD-sæt er de mest sælgende og indeholder mere end 7 timers Mindfulness meditation i forskellig længde. Mindfulnessterapeutisk Institut har hjulpet til, at alle Meditationer ligger online, frit tilgængelige for alle - og ganske gratis.

Mindfulnessterapeutisk Institut udbyder Mindfulnessterapi som uddannelse. Yderligere oplysninger kan fåes på tlf. 26 85 22 02 eller mail: [email protected]

Webadressen for gratis Mindfulness meditation er:

www.mindfulness-online.com

Emner


Helse