PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/giga-manden-finn-helmer-taler-p%C3%A5-%C3%A5rets-microsoft-project-konference-2008-hos-carlsberg-5777

Giga-manden Finn Helmer taler på årets Microsoft Project konference 2008 hos Carlsberg

Pressemeddelelse august 25, 2008 IT

Giga-manden Finn Helmer er hovedtaler på årets Microsoft Project konference hos Carlsberg, sammen med en perlerække af fremtrædende projektfolk.

Carlsberg%20Elephant%20Gate

Carlsberg står i år for årets Microsoft Project Brugergruppemøde, som afholdes på Valby Bakke i de gamle historiske brygger, hvor J.C. Jakobsen i 1847 startede med at brygge øl. Carlsberg er en flittig bruger af Microsoft Project og viser, hvordan man styrer bryggerier og brygprocessen med Project.

Fra Norge er der hentet en case fra offshore industrien, hvor folk fra MacGregor Offshore fortæller om, hvorfor det er en nødvendighed at investere i professionelle projektstyringsværktøjer, hvis man skal leve op til leverance terminer og vil have overblik over samtlige ressourcer.

Fra Microsofts hovedkontor kommer den danske topdirektør Jan Hjortshøj og fortæller om sine mange års erfaringer med ændringsledelse hos Microsoft, og om den virksomhedskultur, der har gjort Microsoft til et af verdens mest værdifulde "brands".

Microsoft Project er blevet et standardværktøj til projektstyring, og alle mulige projekter styres i dag ved hjælp af Project. Project kan anvendes på mange niveauer. Mange bruger Project som et rent tegneværktøj, og udnytter slet ikke alle de faciliteter programmet byder på. Få derfor inspiration fra andre brugere til at udnytte værktøjet optimalt, så du oplever en stor værdiskabelse gennem Microsoft Project.

Microsoft Project Brugergruppe har eksisteret siden den første version af Project så dagens lys og trækker projektfolk fra hele norden. På seminaret er der en række sessioner og strømme, som behandler alle de tekniske aspekter ved at bruge værktøjet; du får overblik og indføring i de forskellige komponenter Project består af - Project Professional, Project Server, Project Web Access og Portfolio Server samt SharePoint, som i dag er en integreret del af Project.

Project Brugergruppemødet afholdes på Carlsberg på Valby bakke, mandag den 6. oktober 2008, og strækker sig over én hel dag og slutter med middag, ølsmagning og underholdning om aftenen.

På gensyn til den danske Microsoft Project Brugergruppe
Gammel Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
Telefon +45 7020 0816
E-mail [email protected]
Hjemmeside med program http://torsleff.dk

Emner


IT