PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/gavekortet-dk-udn%C3%A6vnes-til-gazelle-for-4-gang-i-tr%C3%A6k-12522

Gavekortet.dk udnævnes til Gazelle for 4. gang i træk

Pressemeddelelse oktober 12, 2011 Erhverv

Gavekortet.dk fortsætter væksten og er kommet ud af det seneste regnskabsår med en kraftig omsætningsstigning og et positivt resultat.

Gavekortet.dk, der forhandler gavekort for førende butikskæder og oplevelser i Norden, har fortsat rigtig god vind i sejlene. På trods af udfordrende makroøkonomiske vilkår og øgede investeringer i opbygning af nye markeder, er virksomheden kommet godt igennem det seneste år med en styrket markedsposition, en omsætning på DKK 150 mio. og et positivt resultat på DKK 2, 1 mio. Det har samtidig resulteret i den fjerde gazelleudnævnelse af Dagbladet Børsen.

Convenience og et højt serviceniveau er nøglen

Udover at have et unikt gavekoncept, skal en stor del af forklaringen til den gode vækst findes i et stigende antal loyale kunder. Det gælder erhvervskunder, men i lige så høj grad private kunder som søger en troværdig gaveløsning og ønsker at spare tid i en travl hverdag. ”Vores koncept bygger på at gøre gavegivning nemt og personligt. Samtidig bygger det på sikkerhed. I finansielle utrygge tider ønsker såvel private som virksomheder, at give en gave, som de ved gavemodtager med sikkerhed kan bruge. Det er et gavekort garant for.” udtaler Henrik Ravn, Adm. Direktør hos Gavekortet.dk A/S.

Gang i udlandet, Polen næste stop

Udover Danmark, har Gavekortet.dk over de seneste 5 år etableret sig i Sverige, Norge og Finland. ”Opstarten på de nye markeder har ikke været nem og etableringen har taget længere end forventet. Vi føler dog nu at vi for alvor har fundet formlen og begynder at få fat, så det har været dejligt at se vores slid og tålmodighed har belønnet sig.” beretter Henrik Ravn. Udlandseventyret har samtidig givet mod på mere, så i slutningen af året udvider Gavekortet.dk med et lignende koncept i Polen.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Adm. Direktør Henrik Ravn, tlf. 3823 7020 eller [email protected]

Om Gavekortet.dk A/S

Gavekortet.dk A/S er en førende nordisk gavekortvirksomhed. Virksomheden blev etableret i 2003 og er i 2008, 2009, 2010 og 2011 blevet udnævnt som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen. Foruden Danmark, driver Gavekortet.dk også virksomhed i Sverige, Norge og Finland. Læs mere om Gavkeortet.dk på www.gavekortet.dk

Kontakter


Emner


Erhverv