PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/g%C3%A5-en-riktig-mini-mba-hos-probana-business-school-17877
ad

Gå en riktig Mini MBA hos PROBANA Business School

Pressemeddelelse marts 20, 2014 Mini MBA Probana Business School Svensk Mini MBA

Vidareutbildning är en god investering för att bli an av de bästa i en global och hårt konkurrensutsatt värld.

Linkedin sverige2

Danmarks ledande ledarskapsutbildning Mini MBA kommer nu till Sverige, med kursdagar i Stockholm, Göteborg och Malmö. 4 500 chefer, ledare och affärsmänniskor har redan gått utbildningen och nu kan du bli en av alla dem som har studerat utbildningen och utvecklat sina kompetenser och ledarskapsförmåga.

Chefer och ledare från Danmarks största och ledande verksamheter som Nordea,Novo Nordisk, AP Møller Mærsk, Carlsberg, Danfoss, Coloplast och Vestas har redan gått utbildningen. Du kan se deras rekommendationer här:http://www.probana.com/acitat.asp?education=36

Mini MBA-utbildningen baseras på blended learning, vilket innebär att utbildningen är baserad på e-learning och kombineras med kursdagar. Utbildningen är därför mycket flexibel, vilket många affärsmänniskor kräver i en redan hektisk vardag. Mini MBA-utbildningen genomförs i nära samarbete med ett antal externa samarbetspartner, vilka alla är erkända för deras skarpa expertis och ämneskunnighet. De undervisar i de nyaste teorierna inom ledarskap och du och ditt företag kommer att få direkt tillgång till både klassiska och helt nya tankar inom ledarskap.

Mini MBA-utbildning är optimerad både när det gäller kursmaterial och tid. Den matchar arbetslivets behov av uppgradering, samtidigt som den inte kräver mer än vad upptagna affärsmänniskor har tid med.

Baserat på blended learning och effektiva inlärningsmetoder utvecklar PROBANA människor och verksamheter. PROBANA grundades 1992, är 100 % danskägt och betjänar kunder över hela världen.

Vi har få platser kvar på vår Mini MBA. Vi råder vi dig att ta kontakt med oss på tlf. +46 (0)8 50 25 66 76 eller anmäl dig på vår hemsida.http://www.probana.se/ om du vill försäkra dig om en plats.

Emner


Mini MBA Probana Business School Svensk Mini MBA
ad