PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/frugt-og-gr%C3%B8ntmagasinet-s%C3%A6son-f%C3%A5r-%C3%A6resdiplom-9416

Frugt- og grøntmagasinet Sæson får æresdiplom

Pressemeddelelse april 6, 2010 Mad & Vin

Det Danske Gastronomiske Akademi har besluttet at tildele redaktør Pernille Bech æresdiplom for udgivelsen af Sæson, frugt- og grøntbranchens store gratismagasin med inspiration om frugt og grønt i form af artikler, gode råd og opskrifter

208 1

Første gang et magasin får æresdiplomet
Det er første gang nogensinde, at et magasin modtager det anerkendte æresdiplom. Siden 1966 er det hvert år uddelt til personer, som har gjort en fremragende indsats for dansk gastronomi. Akademiets vicepræsident Claus Tingstrøm siger:
”Vi uddeler æresdiplomer til kokke og producenter for nytænkning i køkkenet og for udsøgt kvalitet. Men vi har bemærket magasinet Sæson, fordi det stikker ud fra gængs markedsføring. Typisk er brancheblade og gratismagasiner lige så interessante som menighedsblade. De er ofte kedelige eller utroværdige. Sæson har lagt en helt ny linje med reelle oplysninger om frugt og grønt fortalt på den mest inspirerende måde – og båret af et smukt layout”. 

Lyst til at læse og åbne
I Akademiets begrundelse står der blandt andet:
”Magasinet er med sin størrelse (A3) og sine enormt indbydende og appetitlige fotos af frugt og grønt ikke til at komme uden om – man får en enorm lyst til at åbne og læse – for ikke at tale om kaste sig over alle de lækre råvarer, der netop er i sæson”.

Redaktør Pernille Bech glæder sig over den fornemme anerkendelse. Hun siger:
”Jeg er meget stolt af at modtage æresdiplomet, og at vi med Sæson har etableret et anerkendt medie, som giver danskerne lyst og mod på at spise mere frugt og grønt i sæson. Ved hver udgivelse får jeg rigtigt mange positive mails fra læserne. Det bekræfter, at projektet er lykkedes”.

Fakta om Sæson:
24 siders A3 gratismagasin. Udkommer tre gange årligt i landets største supermarkedkæder.

Udgiver: Gartneribrugets Afsætningsudvalg. Oplag: 250.000 stk.

Årets første udgave udkommer den 12. april med blandt andet tips til friske krydderurter, årets første asparges samt en stor guide til forårets highlights på grøntsagsfronten.

Læs mere på www.saesonforgodsmag.dk, hvor også alle tidligere magasiner findes.

Yderligere oplysninger:
Marketingkoordinator Pernille Bech,
Gartneribrugets Afsætningsudvalg,
tlf. 3339 4544/2176 0799
email [email protected]
www.saesonforgodsmag.dk

Billedtekst:
Gratismagasinet Sæson har som det første blad nogensinde modtaget Det Danske Gastronomiske Akademis æresdiplom for en værdifuld indsats for dansk gastronomi.

Emner


Mad & Vin