PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/flot-%C3%A5rsregnskab-fra-det-vestjyske-charterbureau-primo-tours-15487

Flot årsregnskab fra det vestjyske charterbureau Primo Tours

Pressemeddelelse april 10, 2013 Turisme

Primo Tours – der er placeret i vestjyske Ringkøbing – har netop fremlagt årsregnskabet for 2012, og charterbureauet glæder sig over et meget tilfredsstillende overskud på 2,8 mio. kr. Primo Tours blev etableret i 2010 af to kendte aktører indenfor rejsebranchen – nemlig Henrik Søndergaard, tidligere Bravo Tours og Bjarke Hansen, der kom fra en stilling som direktør for skirejsebureauet Højmark Rejser.

Henrik Søndergaard (tv) og Bjarke Hansen

"Vi er meget tilfredse med at vi allerede i vores 3. regnskabsår kan fremvise et solidt regnskabsresultat. Et regnskab der til fulde lever op til vores budgetter og vi er nu foran vores egne forventninger når vi ser på udviklingen af Primo Tours – fastslår direktør Bjarke Hansen og fortsætter: ”Det var ikke en nem opgave at starte et rejsebureau fra scratz – men det er alligevel lykkedes at skabe fundamentet for et solidt charterbureau, der i 2012 har sendt mere end 20.000 glade danske chartergæster til de kendte charterdestinationer ved Middelhavet”.

”det flotte regnskab skyldes ikke mindst en ekstraordinær flot indsats af vores medarbejdere” siger direktør Henrik Søndergaard: ”vi er en lille og ikke mindst fleksibel organisation, hvor vi hurtigt kan ændre kurs i forhold til gæsternes ønsker og forventninger til en Rigtig Go’ Ferie – vores medarbejdere har virkeligt taget et stort slæb for at få tingene til at lykkedes – det betyder nu at vi kan fremvise et meget tilfredsstillende regnskab for 2012 – og at vi tør tro på at de positive regnskabstal kan fortsætte i 2013!”.

Primo Tours er det lokale charterbureau, hvor der satses på det gode velkendte charterkoncept – kombineret med nye og spændende tiltag. Senest har Primo Tours således lanceret en jordomrejse på 43 dage – 5 kontinenter – 1 fly. Og det var også Primo Tours der var hurtig til at sende 150 glade danskere til VM finalen i Spanien i januar. 

Kontakter


Emner


Turisme