PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/f%C3%B8lg-danskers-cykeleventyr-jorden-rundt-8696

Følg danskers cykeleventyr Jorden rundt

Pressemeddelelse januar 6, 2010 Turisme

Anders Vilstrup er udannet igeniør fra DTU i Lyngby, men trængte til en god udfordring inden han kastede sig ud på arbejdsmarkedet. Så han fløj til Kina med sin cykel og har snart trampet sig igennem det store land. Men, turen stopper ikke i Kina - han skal hele vejen igennem Asien, Oceanien og Amerika, en tur der efter planen kommer til at tage det emste af et år.

319768 8498

Citat fra Anders blog: Jeg har overnattet i en mindre landsby udenfor kortet. Jeg kender ikke navnet men jeg ved til gengæld at det er hovedstaden af dårlige veje. Mit værelse er placeret præcist 12 skridt fra grisestalden. Bedømt på lydene natten igennem kan det synes som en overdrivelse. Håbløst at få kvalitetssøvn på den knaldhårde seng. Spiser pligtigt min nuddelsuppe i landsbyen, men kan ikke finde forsyninger til dagens dont. Køber rigeligt med vand.

Det startede med en lille beskeden drøm om at toure New Zealand på cykel. Under planlæggelsen kom eventyrtrangen springende og Sydøstasien blev indlemmet, hvorefter det var ganske naturligt at inddrage Australiens outback. Og odyseen ville jo ikke være komplet uden at cykle USA. Og så har man en langtur!

Anders har nu fået trampet sig gennem Kina og er netop ankommet til Laos. Armene er blevet brune, skægget langt, benene gode og skrivelysten stor. Følg Anders gennem hans op ned ture, på cykel såvel som i hovedet, og lev dig ind i hans spændende beretninger om livet på landevejen, i en kultur langt væk fra Birkerøds villaveje.

På turen gennem Kina har internetadgangen været begrænset, men netop ankommet til Laos bliver der rig mulighed for at få uploaded billeder fra det tohjulede eventyr.

Anders Har fået hjælp til udvælgelse af udstyr hos Spejder Sport og skriver ligeledes om sine oplevelser på Spejder Sports eventyr blog.

Emner


Turisme