PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/f%C3%A5-fart-p%C3%A5-din-karriere-med-en-mini-mba-fra-probana-business-school-18015
ad

Få fart på din karriere med en Mini MBA fra Probana Business School

Pressemeddelelse april 25, 2014 Mini MBA Probana Business School Norge Probana

I et dynamisk og konkurransepreget arbeidsliv er det viktig å ha sterke kompetanser som gjør deg til en verdifull ressurs for din arbeidsgiver eller en attraktiv arbeidskraft på det tøffe arbeidsmarkedet. Skaff deg et konkurransemessig fortrinn med en Mini MBA hos Probana Business School.

Linkedin norge

Probana har utviklet en fleksibel løsning til deg som ønsker å booste din karriere uten å stille hverken jobb eller familie på sidelinjen.

Den annerkjente Mini MBA-utdannelsen er sammensatt på en måte som gjør at du kan lese når og hvor du vil. Denne unike løsningen er svært populær i Danmark og Sverige, og starter opp i Norge i mai. Utdannelsen er relevant for ledere på alle nivåer.

Du vil få et kompetanseløft på følgende områder:

1. Personalledelse og psykologi
2. Forandringsledelse
3. Forretningsutvikling- og strategi
4. Verdiskapende ledelse
5. Resultatorientert ledelse
6. Utviklende ledelse

Meld deg på i dag, og du vil få et unikt tilbud på Probanas Mini MBA. Merk kommentarfeltet med kampanjekode NOR1004. Den samlede prisen for hele utdannelsen blir da 31.250 NOK, noe som gir rabatt på 18.750 NOK.

Mini MBAen gjennomføres på Radisson Blu Hotel i Oslo, Stavanger og Bergen. Mer informasjon finner du på http://www.probana.com/dip_oslo.asp

Emner


Mini MBA Probana Business School Norge Probana
ad