PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/f%C3%A5-ett-kompetenslyft-med-en-mini-mba-18240
ad

Få ett kompetenslyft med en Mini MBA

Pressemeddelelse juni 11, 2014 Kurs Kompetens Ledare Mini MBA Probana Business School Utbildning

I en värld som präglas av global och stark konkurrens är utbildning och högre kompetensnivå avgörande faktorer för företag. Det blir därför viktigare för företagen att deras anställda, chefer, ledare och direktörer får den utbildning som krävs så att de, men också Sverige klarar av den globala konkurrensen.

Linkedin

4500 ledare, direktörer och chefer från några av Skandinaviens största företag,Novo Nordisk, AP Møller Mærsk, Nordea, Carlsberg, Danfoss, Alfa Laval, TeliaSonera, GE Healthcare, Coloplast och Vestas, har redan gått den erkända Mini MBA hos PROBANA. http://www.probana.se/

PROBANA Business Schoolerbjuder nu Danmarks ledande ledarskapsutbildning i både Sverige och Norge.

Mini MBA utbildningen baseras på blended learning, vilket innebär att utbildningen är baserad på e-learning och kombineras med kursdagar. Utbildningen är därför mycket flexibel, vilket många affärsmänniskor kräver i en redan hektisk vardag.

Mini MBA genomförs i nära samarbete med ett antal externa samarbetspartner, vilka alla är erkända för deras skarpa expertis och ämneskunnighet. De senaste 15 åren har PROBANA haft nöjet att arbeta med många framstående experter, affärsmänniskor och undervisare.

Baserat på blended learning och effektiva undervisningsmetoder utvecklar PROBANA människor och organisationer. PROBANA Business School grundades 1992, är danskägt och betjänar kunder över hela världen.

För mer information - läs på Facebook eller LinkedIN

Emner


Kurs Kompetens Ledare Mini MBA Probana Business School Utbildning
Zip og hent alle filer
ad