PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/f%C3%A5-en-knivskarp-pl%C3%A6ne-med-den-nye-havetraktor-fra-solo-by-al-ko-24515

Få en knivskarp plæne med den nye havetraktor fra solo by AL-KO

Pressemeddelelse maj 8, 2018 Plænetraktor Havetraktor

Har du en stor have, en mindre park eller et lille landsted med store græs- og udenomsarealer? Så betyder en knivskarp, hurtig og robust havetraktor alt. Med solo by AL-KOs nye havetraktor i Comfort serien får du kvalitet og kørekomfort i top og en fast følgesvend, der gør din plæneklipning og vedligehold af udearealerne til en leg.

En hurtig, effektiv og allround traktor

Den nye Comfort T 22 fra solo by AL-KO er specielt udviklet til at klippe plæner op til 5.000 m2 og kan også klare en række andre opgaver.

Med den stærke 2-cylinders motor med 700 cc og 13 kW / 2.900 omdrejninger i minuttet får du en af de hurtigste havetraktorer på markedet, da den kan køre op til 9 km i timen. Og det 110 cm brede klippebord giver dig et knivskarpt klip og en perfekt slået græsplæne og mulighed for såvel bioklip som sideudkast.

Kvalitet og langtidsholdbar konstruktion

Denne kompakte havetraktor er bygget op omkring en ramme af 3,6 mm jern – den kraftigste på markedet i dag – med garanteret lang levetid mod gennemtæring. Den stærke ramme i kombination med de 21,3 cm brede dæk sikrer dig samtidig behagelig og stabil kørsel, selv ved høj fart og i ujævnt terræn. Med de brede dæk undgår du også at lave spor på bløde plæner.

Med Comfort T 22 er du sikret høj komfort. Den giver dig ekstra god plads ved ind- og udstigning, og sædet kan justeres, så det passer præcist til dig. Det betyder noget, når du skal køre på havetraktoren i mange timer og i mange år.

Fleksibel og fremtidssikret

Ønsker du at bruge traktoren til andre opgaver, kan du med et enkelt greb afmontere klippebordet og montere et træk, så du kan køre med en anhænger, en tromle eller en sneskraber, der fås som ekstraudstyr.

Med denne nye havetraktor får du gennemarbejdet kvalitet udviklet af tyske ingeniører og produceret i Østrig. Europæisk kvalitet og komfort, når det er bedst.

Comfort T 22-111.7 HDS-A V2 kan købes hos din lokale faguddannede solo by AL-KO forhandler.

Yderligere info: Kundeservice AL-KO Ginge A/S, mail: [email protected], tlf. + 45 98 82 10 00

Kontakter


Emner


Plænetraktor Havetraktor