PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/essie-och-maybelline-unna-dig-n%C3%A5got-lilla-extra-26198
Annonce: håndværkerhjælp

Essie och Maybelline - unna dig något lilla extra

Pressemeddelelse februar 18, 2020 Essie Meybelline

Vill du unna dig något extra? Då kan produkter från exempelvis Essie eller Maybelline vara något för dig. Det handlar om skönhetsprodukter som förgyller din vardag och får dig att känna dig speciell. Essie erbjuder nagellack i massor av varianter och färger. I Maybellines utbud hittar du bland annat mascara.

Essie Weingarten startade sin verksamhet redan år 1981. Essie själv var sedan långt tillbaka väldigt intresserad av nagellack, så det var inte så konstigt att det var just nagellack som hon började tillverka och sälja.

Idag finns Essie i över 40 länder och företagets nagellack är omåttligt populärt, inte minst i USA. Kändisar som Cindy Crawford och Madonna använder Essie. Du hittar ett stort utbud med läckra produkter från Essie på nätet.

Maybelline - mascara av hög kvalitet

Letar du efter mascara som ger fransar med mycket volym? Eller kanske ett mer naturligt utseende? Oavsett vilket så hittar du något i Maybellines sortiment av mascara. Här finns såväl vattenfasta som förlängande mascaror som hjälper dig att definiera, böja och få riktigt fylla ögonfransar.

Så välj en populär mascara från Maybelline om du vill ha det lilla extra när det gäller ögonmakeup. Maybelline tillverkar även andra produkter, förutom mascara, inom segmentet ögonmakeup.

Utseendets betydelse

Att utseendet spelar roll för självförtroendet är ett välkänt faktum. Det kan kännas betydligt enklare att gå på en anställningsintervju eller att hålla ett föredrag för den som känner sig nöjd med sitt utseende.

Skönhetsprodukter som mascara och nagellack kan verkligen vara “pricken över i” när det gäller en persons utseende. Samtidigt finns det självklart en rad andra faktorer som påverkar vår utstrålning.

Det kan handla om att sova gott om nätterna, att känna att livet är roligt och meningsfullt eller att hålla igång med fysisk aktivitetet. Det ena utesluter inte det andra, för att verkligen utstråla livskraft och entusiasm gäller det att ta hand om alla delar, såväl det fysiska som det psykiska.

Hitta dina favoritprodukter och lär dig använda dem

När det gäller skönhetsprodukter gäller det både att hitta sina favoriter och att lära sig att använda dem. Smink, mascara och nagellack kan kräva lite träning innan du verkligen får till det resultat som du önskar dig.

Ta gärna hjälp av en vän eller någon professionell om du känner dig osäker på hur du ska använda produkterna. Det finns också många YouTube-videos och bloggar där du kan läsa mer och få tips om hur du kan få till ett optimalt resultat. Och kom ihåg att träning ger färdighet!

Kontakter


Emner


Essie Meybelline
Annonce: håndværkerhjælp