PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/esoft-systems-str%C3%B8mliner-%C3%B8konomifunktionen-i-alle-selskaber-p%C3%A5-%C3%A9n-gang-med-mw-invoice-workflow-18292

Esoft systems strømliner økonomifunktionen i alle selskaber på én gang med MW Invoice Workflow

Pressemeddelelse juni 24, 2014 Erp Fakturagodkendelse Esoft systems Ax 2012 Fakturahåndtering Fakturaer MW Invoice Workflow Fakturascanning MW data Dynamics ax

Danske Esoft systems har oplevet stor vækst med datterselskaber i både Sverige, Spanien og Vietnam. Da virksomhedens størrelse krævede det, blev ERP-platformen Microsoft Dynamics AX installeret, og økonomiafdelingen fik hermed mulighed for at implementere et helt nyt workflow-modul til styring af økonomi og fakturaer.

MW invoice workflow logo RGB til web

Økonomichef Dorthe Højsholt Andersen sammenlignede flere systemer til fakturahåndtering, og valget faldt på MW Invoice Workflow-modulet til Microsoft Dynamics AX: 

”Der var en verden til forskel. MW Invoice Workflow er dyrere, men også kvalitetsmæssigt langt foran. Systemet er gennemtestet og fremtidssikret. Jeg var ikke i tvivl om, at det skulle være MW datas modul. Vi kunne godt have klaret os med et billigere workflow-modul, men jeg foretrækker, at kvaliteten er i orden, og at alt er strømlinet. MW Invoice Workflow optimerer hele økonomifunktionen, så systemet er bestemt ikke ’overkill’, selv om jeg kun har få fakturaer. Det tjener sig ind i al den indirekte tid, jeg ikke skal bruge.” 
(Dorthe Højsholt Andersen, Økonomichef, esoft systems)

MW Invoice Workflow-løsningen understøtter både omkostningsfakturaer og indkøbsordrer, og løsningen håndterer et ubegrænset antal ordrelinjer pr. faktura. Systemet sender automatisk fakturaerne til den rette godkender. Overstiger fakturaens beløb godkenderens prokuragrænse, går fakturaen i stedet til en medarbejder højere oppe i hierarkiet. 

Virksomhedens kørende sælgere og fotografchefer kan hurtigt og nemt tilgå MW Invoice Workflow via en ekstern applikation og godkende fakturaer ad den vej, når de er på farten.

Med MW Invoice Workflow samler esoft systems de fleste økonomifunktioner ét sted

Esoft systems har ikke mange fakturaer. Til gengæld indeholder en enkelt faktura ofte hundredevis af ordrelinjer, og underbilag kan fylde et stort antal sider. Når ordrelinjerne matcher med ordrerne, bliver fakturaen automatisk godkendt af systemet, hvilket sparer uendelig megen tid i økonomiafdelingen. 

Med MW Invoice Workflow fakturahåndtering samler esoft systems de fleste økonomifunktioner i Danmark, idet her nu også laves regnskab for selskaberne i Sverige og Spanien. 

De scannede bilag ligger samlet i Microsoft Dynamics AX og kan ses centralt. Det giver mulighed for at foretage økonomiske analyser for alle selskaber uden ventetid og manuelt bøvl. Besparelsen, der ligger i at kunne lægge økonomiske funktioner ét sted, har uvurderlig værdi for økonomiafdelingen på det danske hovedkontor. 

Mere om esoft systems

Kerneydelserne hos Esoft systems er præsentation af ejendomme herunder film- og tekstproduktion for ejendomsmæglere. 

Virksomhedens afdelinger i Danmark og Sverige fotograferer, mens billederne redigeres af datterselskabet i Vietnam, som desuden leverer sine ydelser til andre selskaber rundt om i verden. I filialen i Spanien udarbejder danske tekstforfattere tekster til ejendomsmægleres markedsføring, ligesom film solgt af danske ViDiBili Film (ejet af esoft systems og Fynske Medier i fællesskab) bliver klippet her.

Emner


Erp Fakturagodkendelse Esoft systems Ax 2012 Fakturahåndtering Fakturaer MW Invoice Workflow Fakturascanning MW data Dynamics ax