PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/er-sexmessen-i-kb-hallen-kultur-11020

Er Sexmessen i KB Hallen kultur!?

Pressemeddelelse september 7, 2010 Kultur

Arrangøren bag Sexmessen i KB Hallen vil gøre op med det kulturcensurerede danske samfund.

Sexmessen kb hallen 2010

Under temaet "Copenhagen Erotic Week" er årets Sexmesse i KB Hallen, 29. september – 3. oktober 2010, klar til at gøre op med det puritære Danmark, forklarer Sexmessens arrangør Kenneth Strandby.

"Danmark er ved at miste sit gode ry og rygte som et frisindet og åbent land, hvor vores seksualitet og åbne tilgang til samme, er en del af den danske kultur," siger Kenneth Strandby.

Strandby mener at det er på tide at få erotikken tilbage i kulturen, og han melder sig selv på banen ved at erklærer ugen hvor Sexmessen er i KB Hallen for "Copenhagen Erotic Week".

"Da verdens første Sexmesse blev afholdt i København (1969) , holdt multikunstneren Jens Jørgen Thorsen en glødende åbningstale, hvor han blandt andet gjorde op med de amerikanske og sovjetiske imperialister og hyldede det danske folk og dets frisind," oplyser Kenneth Strandby.

Strandby mener det er gået meget tilbage for det danske frisind i 00’erne. Faktisk er hans holdning at dagens kulturelle smagsdommere er ved at aflive frisindet fuldkommen.

"Sexmesserne er en af vor tids mest besøgte kulturarrangementer, og ja jeg mener vi kan kaldes kultur. . . Bare nævn ét kulturarrangement hvor så mange forskellige mennesker dyrker og mødes omkring den samme interesse, på tværs af alder, social status og etnisk tilhørsforhold," fortæller Kenneth Strandby.

Kenneth Strandby opfordrer alle til at deltage i kampen for danskernes frisind.

"Vi vil i hvert tilfælde gøre alt for at ryste de danske dyner på dette års Sexmesse i KB Hallen," slutter Strandby.

Emner


Kultur