PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/er-du-vild-med-retro-20354

Er du vild med retro?

Pressemeddelelse juni 11, 2015

Icons er en ny serie fra KHAPP, der bringer en nostalgisk ro ind i hjemmet

KHAPP Icons backtothe50s NEW

KHAPP’s nye serie, Icons, er kendetegnet ved bløde linier, som gør op med de rene og minimalistiske stilarter, der er repræsenteret i mange moderne danske hjem. Retrostilen er hovedessensen i Icons serien, som giver associationer til 50’er hygge med hjemmelavet mad, seje biler, svajende kjoler og dans; Icons bringer en nostalgisk stemning ind i dit køkken – rist en skive brød og drik en kop te mens roen falder over dig.     

Bryd linierne

Icons serien passer ind i alle køkkener, hvad enten dit køkken har en minimalistisk stil eller er fyldt med farver og finurligheder. Designet er klassisk, stilrent og funktionelt, men med et moderne twist i form af blåt LED-lys i knapperne under brug.

Det er oplagt at bryde mange af nutidens køkkener med de skarpe kanter og rene, stringente linier med en Icons elkedel. Eller bryd farvespektret med det rolige design.

 

Vælg creme de la creme eller…

Såvel elkedlen som toasteren har en usædvanlig flot højglans. Vælg mellem vanilla cream, light blue eller midnight black.

Fuldendt retrostil

Til toasteren hører en bollerister, som, når den vendes om, kan bruges som serveringsbakke til op til 6 stykker toast. Mere retro kan det ikke blive.

Vejl. udsalg:

KHAPP brødrister: 599,-

KHAPP elkedel: 799,- 

Adexi oplyser nærmeste forhandler på tlf. 87417100.