PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/en-utbildning-som-fokuserar-p%C3%A5-kunskap-och-tillv%C3%A4xt-17975
ad

En utbildning som fokuserar på kunskap och tillväxt

Pressemeddelelse april 14, 2014 Lederudvikling Utbildning Probana Mini MBA

Kunskap är en viktig tillgång för många företag och inte minst när företagets överlevnad står på spel.

Probana logo

Det är särskilt viktigt att inte vara ”snål” när det kommer till att dela med sig av kunskapen till andra avdelningar och tvärs över hela företaget. Även att kommunicera ut förändringen och i vilken riktning företaget rör sig är viktigt för medarbetarna att känna till för att de ska känna sig trygga. Det är viktigt att påpeka samt att motivera sina medarbetare till att dela med sig av sin kunskap till sina medarbetare för företagets bästa.

I vår Mini MBA utbildning kommer ni att få arbetsredskap som hjälper er att hantera alla möjliga situationer som kan uppstå mellan ledare och medarbetare i en arbetsvardag samtidigt som ni får sätta er in i olika situationer och ta ställning till dessa. Ni stärker er kunskap och får verktyg som ni kan använda och tillämpa på ert företag. Läs mer på vår hemsida www.probana.se.

Utbildningen ger dig en välbehövd kompetenslyft efter många oföränderliga år på arbetsmarknaden och får dig att se lösningar på ett helt nytt sätt som du kan tillämpa på ditt företag. Vårt material är utvecklat i samarbete med universitet och kompetenta professorer som vi nu erbjuder er att ta del av. I samband med materialet finns det även 6 kursdagar fördelade över de 6 moduler som Mini MBA utbildningen innehåller. På kursdagarna, utöver de duktiga undervisarna och talarna som vi har, kommer ni att få träffa de övriga deltagarna på utbildningen där ni kan skapa ett nätverk av kontakter.

Mini MBA erbjuder en flexibel utbildning som baseras på blended learning. En kombination med e-Learning och kursdagar som enkelt kan kombineras med arbetsschemat då det inte kräver så mycket av din tid.

För mer information kontakta oss gärna på tlf: +46 (0)8 50 25 66 76 eller maila oss på probana@probana.se

Emner


Lederudvikling Utbildning Probana Mini MBA
Zip og hent alle filer
ad