PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/en-ny-professionel-powerbank-til-alle-dine-have-og-skovmaskiner-fra-solo-by-al-ko-24628

En ny, professionel powerbank til alle dine have- og skovmaskiner fra solo by AL-KO

Pressemeddelelse juni 20, 2018 Trimmer Stangsav Batteridreven Batteriserie Buskrydder Stanggrensav Batteridrevet Kædesav Stanghækkeklipper Hækkeklipper Multitool Havemaskiner

Har du brug for en professionel powerbank, der kan frigøre dig for ledninger, benzin og besvær og samtidig passer til alle dine have- og skovmaskiner? Så er solo by AL-KOs nye PowerFlex serie din fleksible og fremtidssikrede, grønne løsning til arbejdet i haven, parken og skoven, som sikrer din frihed og strøm på batteriet i timevis. Den nye serie omfatter seks professionelle havemaskiner, så du er dækket fuldt ind, uanset om du arbejder som gartner, graver eller skovarbejder.

Sba pflex EHT Burnz 035
PowerFlex hækkeklipper HT 4260 er en letvægter på kun 3 kg med en sværdlængde på 60 cm og ergonomisk håndtag, der kan vinkles I 3 positioner. Den praktiske bæltetaske BTA 42 er en lille genistreg, idet batteriets vægt nu ikke ligger I maskinen men på din krop.

Hvad er PowerFlex?

PowerFlex er en produktserie baseret på et stærkt litium-ion batteri med en professionel ydeevne på 42 V/7,5 Ah. Det giver dig strøm i timevis til dit arbejde uden ledninger, uden benzin eller støj. Litium-ion cellerne giver dig samtidig et batteri med en usædvanlig lang levetid, som ikke selv aflader, og du undgår derfor et fladt batteri, hvis det har ligget stille et stykke tid.

solo by AL-KO har udviklet PowerFlex serien til dig for at sikre dig strøm, bevægelsesfrihed og bedst mulig ergonomi i haven, parken, skoven og kirkegården, så du kan komme langt omkring og fuldføre dit professionelle grønne arbejde, uanset hvor langt du er hjemmefra. 

Giver dig professionelle kræfter, fleksibilitet og ergonomi

Det nye PowerFlex batteri er dit fælles kraftværk til seks forskellige, professionelle maskiner i PowerFlex serien. PowerFlex giver dig mulighed for at bruge batteriet i to knivskarpe plæneklippere, en stærk hækkeklipper, en kædesav til professionelt skovarbejde og en buskrydder og trimmer til at renholde de grønne områder. Og når du skal nå endnu højere op og arbejde i strakt arm, kan du også vælge en stanghækkeklipper og en stangsav samt en trimmer til seriens batteridrevne multi-tool.

I praksis kan du med et enkelt greb skifte batteriet fra maskine til maskine. Og for at give dig flest mulige armkræfter, når du bruger kædesaven og hækkeklipperen, kan du få en solid sele og en praktisk bæltetaske til at bære batteriet tæt på kroppen. Det sikrer, at du frit kan arbejde mere ergonomisk, når du klipper hækken eller saver grenen. 

Letter dit arbejde, rækkevidde og planlægning

PowerFlex hjælper dig også, så du lettere kan planlægge dit arbejde. LED-indikatoren viser dig nemlig, hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet, og hvor langt du kan arbejde.

I praksis har batteriet strøm til at du kan arbejde i flere timer. Bruger du eksempelvis hækkeklipperen HT 4260, kan du klippe op til 2,5 time på et opladt batteri. Det er samme tid, som det tager at lade et tomt batteri op. Anskaffer du to batterier, kan du lynhurtigt skifte og genoplade batteriet, mens du arbejder med det andet. Så kan du virkeligt udnytte din tid.

Med PowerFlex serien får du fremtidsrettet teknologi og solid, europæisk kvalitet, når det er bedst.

Du kan købe PowerFlex serien hos din lokale faguddannede solo by AL-KO forhandler.

Yderligere info: Kundeservice, AL-KO Ginge A/S, mail: [email protected], tlf. + 45 98 82 10 00. 

Vedlagt fotos til pressebrug:

  • Produktfoto af PowerFlex (cirkel)
  • Foto af PowerFlex hækkeklipper i aktion

Emner


Trimmer Stangsav Batteridreven Batteriserie Buskrydder Stanggrensav Batteridrevet Kædesav Stanghækkeklipper Hækkeklipper Multitool Havemaskiner


Solo POWER FLEX
Litium-ion batteriet med maks. 42 V / 7,5 Ah er kraftplatformen i PowerFlex batteriserien fra solo by AL-KO. Serien omfatter 2 batteridrevne plæneklippere, en hækkeklipper HT 4260, en kædesav CS4235 og en buskrydder/trimmer GT 4235. Du kan sætte tilbehørsdele til stanghækkeklipper, stangsav eller trimmer på det batteridrevne Multitool MT 42. Til kædesaven CS 4235 og hækkeklipperen HT4260 fås desuden en praktisk bæltetaske BTA 42 til batteriet, så du kan arbejde endnu mere ergonomisk - også over hovedhøjde.
Hent | 2,69 MB | 2157 x 2480 | .jpg

Sba pflex EHT Burnz 035
PowerFlex hækkeklipper HT 4260 er en letvægter på kun 3 kg med en sværdlængde på 60 cm og ergonomisk håndtag, der kan vinkles I 3 positioner. Den praktiske bæltetaske BTA 42 er en lille genistreg, idet batteriets vægt nu ikke ligger I maskinen men på din krop.
Hent | 4,77 MB | 3648 x 5472 | .jpg

Zip og hent alle filer