PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/earth-day-united-i-k%C3%B8benhavn-og-randers-23546

Earth Day united i København og Randers

Pressemeddelelse april 4, 2017 Event

Jordens Dag fejres 3. år i træk den 22. April på Christiansborg Slotsplads

Earth Day er blevet fejret siden UNESCO i 1969 begyndte begivenheden, der langsomt bredte sig rundt i USA inden den nåede til Europa og resten af verdenen. Earth Day foregår altid den 22. April, hvor events og arrangementer som oftest bliver lagt omkring weekender og bliver i 2017 afholdt i mere end 192 lande samt over 400 byer kloden over.
 
3. år i træk afholdes Earth Day United den 22. April i København, og er arrangeret af den Grønlandske shaman Angajoq Nattoralissuaq der er indehaver af Corona Spirit. Igen i år bliver dagens event afholdt på Christiansborg Slotsplads omkring rytterstatuen. Og Randers slutter sig i år også til eventet. 
Earth Day United er et gratis event Det er ikke en demonstration men en mulighed for at samles i det åbne rum. I midten af København afholdes eventet på det sted hvor de danske politikere til hverdag arbejder og er med til at træffe vigtige beslutninger om vores kultur, samfund og natur.
Formålet er at vi SAMMEN KAN FORENES OM AT BEVARE OG SKABE DET GODE LIV PÅ VORES ALLES MODER JORD. Vi vil denne dag være forbundet til hinanden og til Moder Jord.
 
kl. ca. 13:00 vil eventet begynde på Christiansborg Slotsplads 5, ved Rytterstatuen hvor vi vil samle os i en stor cirkel. Angajoq Nattortalissuaq vil holde en åbningstale på en opsat scene.
 
Kl. 13:30 vil der blive trommet i en fælles cirkel hver halve time af ca. 15 minutters varighed, rettet mod de 4 verdenshjørner.
 
Der vil blive benyttet forskellige trommer og rasler ved eventet. Små som store. Medbring gerne Jeres egne trommer eller andre instrumenter.
Bemærk at der samme eftermiddag vil være et optog i København ved March For Science, der vil slutte sig til Christiansborg Slotsplads kl. ca. 15. Earth Day United afslutter denne lørdag eventet kl. ca. 15:30 fra den opsatte scene og overlader herefter pladsen til March For Science.
Følg mere info på vores hjemmesider samt via Facebook:
Earth Day United - i København
Earth Day United - i Randers

Kontakter


Emner


Event