PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/derfor-er-en-elektrisk-salt-og-peberkv%C3%A6rn-vigtig-i-det-moderne-k%C3%B8kken-24291

Derfor er en elektrisk salt og peberkværn vigtig i det moderne køkken

Pressemeddelelse januar 25, 2018 Salt og peberkværn Peugeotkværne Elektrisk salt og peberkværn

I dette indlæg kan du læse om, hvorfor man med fordel kan investere i en elektrisk salt- og peberkværn, hvis man ønsker et automatiseret og mekanisk køkken. Du kan ydermere lære om de forskellige modeller på markedet, og hvad man bør være opmærksom på.

Elis Sense duo 1024x1024@2x

Automatiseret og tidsbesparende køkkenredskab

For nogle lyder en elektrisk salt og peberkværn som den ultimative form for dovenskab. Man kan vel sagtens kværne sine krydderier med håndkraft, i stedet for at alt skal gøre så nemt som muligt? Men i den moderne verden er dette nemlig tilfældet. Ting skal gerne være nemt, og hvis man kan spille af sted med ikke at investere den store tid og energi i noget, er det denne udvej, mange vælger. Køkkener bliver i dag mere automatiserede og mekaniske, og det er alt sammen for at hjælpe os, derfor kan man lige så godt udnytte det. 

En elektrisk salt og peberkværn er et ekstra funktionelt og smart stykke køkkenapparel at eje. På den måde slipper man for at skulle bøvle med genstridige kværne, der er utætte, knirker og skal smøres. Med en elektrisk salt og peberkværn trykker man bare på en knap eller vipper kværnen på siden eller på hovedet, og så får man kværnet salt og peber uden nogen problemer. Det er en stor fordel, hvis man er i gang med en travl madlavning, da man kun skal bruge en hånd og derfor har en ekstra hånd at gøre godt med. 

Æstetik til køkkenet

Der findes elektriske salt og peberkværne i mange forskellige størrelser og variationer, som er produceret af et hav af forskellige producenter. Derfor kan det godt være svært at finde ud af, hvilken form for kværn, man bør anskaffe sig, og hvor man skal købe den fra. Ført og fremmest skal man gøre op med sig selv, hvor meget man vil spendere på kværnene. Der findes nemlig elektriske kværne i alle prisklasser. Det kommer ofte an på designet, kvaliteten og mærket. Når man taler om klassiske salt- og peberkværne nævnes Peugeotkværne næsten altid. Peugeot har produceret kværne i mange år, og repræsenterer kvalitet og æstetik indenfor området. Selvom de er kendt for deres klassiske salt- og peberkværne, hvor man kværner saltet og peber med håndkraft, er de også kommet ud med en kollektion af salt- og peberkværne. 

Elektriske kværne er i forvejen ofte smukke og enkle til bordet, hvis man er til en mere minimalistisk og tidsløs stil. Peugeot har dog formået at skabe en kollektion af kværne, der har et super enkelt og fint design, og som samtidig er af super god kvalitet. De elektriske peugeotkværne indeholder Peugeots u'select-system. Dette system har seks forskellige indstillinger, hvilket betyder at man kan kværne saltet og peberet fra helt groft til helt fint. Peugeot har udviklet seks forskellige kværne i forskellige designs, så man kan få den kværn, der passer bedst til ens køkken og hjem. Man kan få dem i modellerne: 

  • Peugeot Onyx
  • Peugeot Elis US
  • Peugeot Alaska
  • Peugeot Zeli
  • Peugeot Zephir

Der er stor forskel på salt og peber, derfor eksisterer der også to forskellige kværne dertil. Peberkornet har en bestemt aroma, der langsomt frigives, når det kværnes. Derfor er det vigtigt at peberet er kværnet på den rigtige måde, for at få mest ud af krydderiet i madlavningen. Peberkværnen er indstillet til at kværne peberkornene, hvor saltkværnet presser saltflagerne sammen. De elektriske kværne er rigtig gode, da kværnet peber eksempelvis har en meget mere dominerende og kraftig smag end stødt peber. 

Emner


Salt og peberkværn Peugeotkværne Elektrisk salt og peberkværn