PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/den-ikoniske-k%C3%B8kkenmaskine-ankarsrum-assistent-original-f%C3%A5s-nu-i-to-nye-trendy-farver-26086

Den ikoniske køkkenmaskine Ankarsrum Assistent Original® fås nu i to nye trendy farver

Pressemeddelelse oktober 29, 2019 Ankarsrum Assistent Køkkenudstyr Køkkenmaskiner Crylle

Inspireret af Smålands smukke natur har designerne hos Ankarsrum blandet to nye farver og iklædt Assistenten i forest green og blue ocean.

Designklassikeren Ankarsrum Assistent Original var Sveriges første køkkenmaskine, da den blev lanceret i 1940, selv den dag i dag er den præcis lige så populær som dengang. Her i Danmark havde husmødrene deres egen køkkenassistent med navnet Ballerup Mastermixer, som var den danske pendant til Ankarsrum Assistent. Og det var ikke kun styrken og udseendet, at maskinerne havde til fælles, også alt udstyret til maskinerne passede sammen.

I god tid inden julesalget starter, så præsenteres Assistenten i to nye farver, inspireret af det område, som maskinen produceres i, nemlig Smålands skove, farver og søer. De to farver er Forest Green og Ocean Blue. Farverne er hentet fra en af ​​efterårets største interiørdesigntrends inspireret af naturlige toner og bringer skoven ind i hjemmet.

En køkkenmaskine i en trendy farve er en perfekt julegave til alle mad- og bage entusiaster, der kan lide at lave mad helt fra bunden, ​​og dele den hjemmelavede mad med deres kære. Ankarsrum Assistent Original er allerede produceret i 16 farver, inklusive klassiske toner som creme, sort og rød. De nye farver er tilgængelige i butikkerne fra oktober 2019.

- Køkkenmaskinen er ikke længere kun en maskine, der gør madlavning lettere, men er blevet en stadig mere populær interiørdetalje, som man med glæde lader stå på køkkenbordet. Vi arbejder derfor konstant på at udvide vores farveudvalg i henhold til trends og efterspørgsel for at holde trit med folks smag og stil,” siger Marcus Grimerö, administrerende direktør i Ankarsrum Kitchen AB.

Lige siden 1940'erne har den robuste køkkenmaskine Ankarsrum Assistent Original æltet, malet, revet, blendet og blandet i de nordiske køkkener. Maskinen er fremstillet og samlet i hånden i Småland i det sydlige Sverige og er kendt for sin høje kvalitet, funktionalitet og tidløse design.

- Vi er ekstremt stolte af holdbarheden af vores køkkenmaskine. Det føles godt at tilbyde et produkt, der ikke smides ud efter kort tid, men som kan gå i arv fra generation til generation, siger Marcus Grimerö, administrerende direktør i Ankarsrum Kitchen AB. Køkkenmaskinen sælges i Danmark i boliginteriørbutikker, stormagasiner og specialbutikker.

Billedtekst: Forest Green er en varm, dybgrøn nuance med en mat finish, der fejrer naturen omkring fabrikken i i Ankarsrum.

Billedtekst: Ocean Blue er en rig blå farve i højglans og glitter, ligesom vandet i søerne.

Fem fakta om Ankarsrum Assistent Original®

• Produceret i Sverige. Ankarsrum Assistent Original fremstilles og samles i hånden i den kendte industriby Ankarsrum i Småland, Sverige. Køkkenmaskinen er bygget til at holde i mange år, og leveres med syv års motorgaranti. Hver maskine testes individuelt, før de forlader fabrikken

•Ankarsrum Assistent Original er Sveriges første køkkenmaskine og blev lanceret for første gang i 1940. I årenes løb er maskinen blevet opgraderet med en mere kraftfuld motor og udstyret med trinløs hastighedskontrol og overbelastningsbeskyttelse. Alt resulterer i en stærkere og mere pålidelig maskine

• Ni funktioner letter køkkenarbejdet. 18 forskellige tilbehør gør, at den samme maskine kan piske, blende, ælte, mose, røre, snitte, rive, hakke og lave pølser. Nutidens maskine er kompatibel med tidligere modeller, hvilket betyder, at nyt tilbehør også kan bruges på ældre Ankarsrum Assistent Original og omvendt samt på den danske pendant ”Ballerup Mastermixer”

• Unikt med en høj kapacitet. Det er muligt at fremstille op til fem kilo dej med 1,5 liter dej på én gang takket være skålen med hele syv liters volumen. Skålen er placeret over gearkassen, der får skålen til at rotere. Konstruktionen med ​​en underliggende gearkasse giver mulighed for et optimalt gearforhold mellem motor og skål. Denne konstruktion gør motoren mere effektiv og stærkere samt letter dit køkkenarbejde, da den åbne skål gør det let at tilføje ingredienser

• Stil. Det karakteristiske tidløse design er lige så populært i dag som i 1950'erne. Den blev først udviklet af civilingeniøren Alvar Lenning. I årenes løb er den cremefarvede original suppleret med flere farver, og i dag fås Ankarsrum Assistent Original i 18 forskellige farver

Om Ankarsrum Kitchen AB

Ankarsrum Kitchen AB er det ene af to virksomheder i Ankarsrum Industries-gruppen. Virksomheden er beliggende i den gamle mølleby Ankarsrum i Småland og markedsfører, sælger og distribuerer køkkenmaskinen Ankarsrum Assistent Original. Køkkenmaskinen blev udviklet i 1940'erne af den industrielle designer Alvar Lenning i henhold til de tre nøgleord kvalitet, funktionalitet og design. Ankarsrum Assistent Original blev Sveriges første køkkenmaskine og er lige så populær i dag. Siden starten i 1940 er 1 500 000 Ankarsrum Assistent Original solgt i 30 forskellige lande.

Kontakter


Emner


Ankarsrum Assistent Køkkenudstyr Køkkenmaskiner Crylle