PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/danske-zapna-sikrer-gennem-nyt-partnerskab-i-spanien-store-besparelser-til-befolkningen-p%C3%A5-mobilopkald-til-resten-af-verden-13916

Danske Zapna sikrer gennem nyt partnerskab i Spanien - store besparelser til befolkningen på mobilopkald til resten af verden

Pressemeddelelse juli 25, 2012 Erhverv

Zapna Aps har indgået en aftale med iværksættervirksomheden Kimarin Europa fra Spanien, hvor Kimarin opnår rettighederne til salg og distribution af Zapnas Smart SIM-kort og service i Spanien under Kimarin brand.

Zapna logo

Besparelser på op til 90 % på internationale opkald og roaming er baseret på patenterede løsninger
Zapna og Kimarin er i øjeblikket i færd med at afslutte pre-launch for det spanske marked og Kimarin forventer at lancere fuldt ud i begyndelsen af august 2012.  Allerede nu er kunder kommet i gang i en prelaunch og flere kommer til inden den store launch.

"Vi har valgt Zapna som vores partner, fordi de ud over det patenterede Smart SIM-kort også leverer også en fuldt integreret teknisk løsning, herunder systemer, webplatforms og fakturering. Desuden har gennemført denne succes i flere lande. De har endvidere oplevet i succes at lancere den slags tjenester ", siger Niels Arne Mikkelsen adm. direktør i Kimarin.

"Vi er meget glade for at kunne annoncere dette partnerskab, fordi vi tror Kimarin er en perfekt partner i Spanien på grund af ledelsens indgående kendskab og erfaring på det spanske marked. Desuden har de mangeårig erfaring inden for Telecom og globale udrulninger af nye mobile løsninger. Sammen med Kimarin forventer vi at servicere mere end 100.000 brugere i midten af 2013" udtaler Connie Duedahl Salg- og markedsdirektør i Zapna


Baseret på en gennemprøvet koncept og patenterede løsning ...
Den nye mobile forudbetalte service fra Kimarin vil være enestående i Spanien, da det giver kunderne fra nuværende spanske mobiloperatører til at holde deres nuværende abonnementer, men sænke deres omkostninger for internationale opkald betydeligt (op til 90%) ved hjælp af Kimarin Smart SIM-kort .

Kunderne behøver kun at købe startpakke fra Kimarin, installere smart SIM-kort oven på det eksisterende SIM-kortet i deres mobiltelefon og åbne en forudbetalt konto på Kimarins webside. Servicen er af høj kvalitet og både let at oprette og anvende.

Tre markedssegmenter i Spanien:
1. Udenlandske statsborgere, der bor i Spanien eller brugte en betydelig mængde tid i Spanien.
2. Spanske statsborgere med familiemedlemmer og pårørende bor i udlandet.
3. Virksomheder og organisationer med et stort antal internationale opkald.

Kunderne vil være i stand til at købe SIM-kort og den service direkte på Kimarins webside (www.kimarineurope.com) eller fra autoriserede agenter fra starten af august 2012. I første omgang agenter vil blive udpeget på Costa del Sol-området, men snart efter også på de resterende dele af Middelhavets kyst, De Baleariske Øer, De Kanariske Øer samt Madrid og Barcelona.

Enorme besparelser…
For at illustrere de mulige besparelser for en kunde med en typisk efterbetalte spansk mobil-abonnement, antager en 5 minutters opkald fra Spanien til et fastnetnummer i Nordeuropa (såsom Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Holland, Norge, Sverige , Storbritannien). De samlede omkostninger til en sådan samtale er så:

Movistar:              3,00 EUR
Vodafone:            2,99 EUR
Orange:                2,85 EUR
Kimarin:               0,20 EUR (hvis kunden abonnerer på en pakke med inkluderet lokale minutter)
Kimarin:               0,65 EUR (hvis kunden har et standard abonnement)
 
* Alle priser er ekskl.moms

Zapna
Connie Duedahl
Mobil: +45 29 90 00 00
E-mail: [email protected]

Kimarin
Niels Arne Mikkelsen
Mobil: +34 667457799
E-mail: [email protected]

Om Zapna
Den danske virksomhed Zapna ApS arbejder inden for de internationale mobilkommunikation. Den danske teleoperatør har siden 2009 fokuseret på mobile løsninger, der gør det muligt at foretage billigere internationale opkald i og uden for Danmark. Vores motto er "Ring til verden for mindre", og med det motto, har vi etableret brands i Danmark, herunder Zerocall, Zapna og nu Roammore.
Zapna har eksklusive rettigheder på verdensplan for teknologien bag den lille overlay SIM-kort.
Zapna lanceret kommercielt i Danmark i 2010 og har siden udrullet service med partnere i flere lande, herunder Sverige, Norge, Finland. Nye lande er på ist vej.
Vores motto er "Ring til verden for mindre".
Som en del af Zapna globale strategi Zapna recen tly blev en del af den amerikansk baserede Velatel Group. Velatel Gruppe i øjeblikket fokuseret på 4G mobilt bredbånd er noteret på amerikanske børs (VELA OTCQB).


Om Kimarin
Kimarin er et nyetableret spansk selskab, ledes og ejes af folk med mange års erfaring i den mobile Telecom industrien i Europa. Selskabet vil fokusere på at yde den Zapna udviklet smarte SIM-kort og tjenester i Spanien og forventer at lancere kommerciel tjeneste i august 2012.



Kontakter


Emner


Erhverv