PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/dansk-grill-booster-t%C3%A6nker-p%C3%A5-sikkerheden-22817

Dansk grill-booster tænker på sikkerheden

Pressemeddelelse juli 29, 2016 Mad Grill

Hver sommer læser vi om de samme grillulykker. En far synes brikketterne på grillen ikke er tændte eller varme nok. Han beslutter sig derfor for at hælde tændvæske på kullene for at speede tingene op, mens hans lille dreng står ved siden af og kigger beundrende på far der griller. Resultatet er lige så forudsigeligt, som det er tragisk.

Da udviklerne af den eneste danskproducerede grill-booster, Youtube: Turbostarter, designede deres booster var der to mål. Fart og sikkerhed. Farten kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved, da selv de sejeste briketter er brandvarme efter kun 10 minutter, men hvordan er der tænkt sikkerhed ind i produktet?

  • Da vi undersøgte markedet, så vi klart at alle andre produkter, ligesom Turbostarter, hæver det traditionelle starterrør og der ved også øger risikoen for at det kan vælte. Derfor var det et designvalg, at vi lavede en konstruktion, der fastholder starterrøret på vores tunge Turbostarter. Det giver en meget mere solid base end noget andet produkt på markedet, forklarer direktør Bertel Bolt-Jørgensen.

Hørbar nedkøling efter brug

Varme kul er det egentlige mål for enhver optænding, og takket være Turbostarterens effektive blæser-design er briketterne altid essevarme, når de er klar til grillen. Derfor er der ingen der fristes til at eftertænde med tændvæsker.

  • Sikkerheden ligger primært i effektiviteten. Der er ingen grund til at eksperimentere med konens hårtørrer, med havebrænderen, vakkelvorne skorstene, der bliver glohede eller antænde væskebrande i form af skåle med sprit på terrassen, for Turbostarter virker hver gang slår Bertel fast.

Blæseren er tilkoblet styringssoftware, således at blæseren altid er tændt, når Turbostater og grill-røret er varme. Når du er færdig sætter du bare røret tilbage på starteren. Når du hører blæseren slukker, så ved du med sikkerhed, at udstyret er kølet ned. Det tager ca. 5-6 minutter afhængigt af, hvor varmt røret var, da det blev stillet på plads.

Derfor bidrager Turbostarteren til en sikrere grill-aften

Sat op i punktform er følgende med til at øge sikkerheden:

  • Stabil base
  • Bedre optændning
  • Maksimalt varme briketter
  • Bedre afsætningsforhold
  • Tydeligt hørbar, når røret er sikkert.

Det farligste der sker ved havegrillen er brug af tændvæsker, specielt til eftertænding, og dette er garanteret unødvendigt, når grill-kokken starter briketterne med en Turbostarter. På grund af starterens design fungerere den reelt som en smede-esse, hvilket giver esse-varme briketter, der er 100% klar efter 10 minutter.



Kort om:

Turbostarter er en dansk produceret grillbooster lavet i Thy. Målet med produktet er at levere en smart optændingsløsning i en bedre kvalitet, end den vi til dagligt ser i byggemarkederne. Derfor er starteren valset og samlet i hånden og udstyret med elektronisk styring. Målet er, at det ikke må tage mere end 10 minutter at tænde op i en rigtig grill - uanset briketten du bruger.

Kontakt

Direktør Bertel Bolt-Jørgensen
Tlf.: 27 14 36 66
Mail:[email protected]

Turbostarter ApS>
Bautavej 2
7700 Thisted

Se video om sikkerhedsfeatures

Youtube link



Kontakter


Emner


Mad Grill