PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/daler-utvikling-og-motivasjon-p%C3%A5-arbeidsplassen-din-18008
ad

Daler utvikling og motivasjon på arbeidsplassen din?

Pressemeddelelse april 24, 2014 Employer Branding Utdanning Nettverk Mini MBA Utvikling Medarbeidere Probana

Selv om det er snakk om krise og uro i finansmarkedet over hele verden , er det ønsketenkning å være i besittelse av de mest talentfulle og kvalifiserte medarbeidere, eller er det?

Linkedin norge

Tiltrekningen av høyt kvalifiserte medarbeidere, oppbevaring og motivasjon av dine nåværende er avgjørende for at din virksomhet og lykkes. De organisatoriske målene skal oppnås og dette gjøres gjennom dine ansatte, som det er den viktigste ressurs!

Dine toppmotiverte medarbeidere skaper ideer som vil resultere i nyskapende, funksjonelle og innovative produktløsninger som er et sentralt bindeledd mellom kundenes behov og generelle markedsbehov.

Er din arbeidsplass stoppet opp, prøver du å inngå kompromisser med dem du ansetter fordi mengden og kvaliteten på søknadene du mottar , og tror du at dine ansatte mangler motivasjon i hverdagen? Hvis ja, må du rette fokus på selskapets Employer Branding. Det er den nye hippe organisatorisk verktøy for å forbedre tiltrekning, oppbevaring og motivasjon av menneskelige ressurser eksternt og internt.

Hvordan lager og implementere man en sterk Employer Branding strategi og gjør reservasjoner for beslektede aspekter er alle ting noe du vil få styr på, på en Mini MBA fra Probana Business School. Det har nylig blitt utviklet en ny og bedre Employer Guide Branding, som gir svar på hvordan du kan utvide virksomheten din. Med en Mini-MBA fra PROBANA vil du utvide dine horisonter, utvikle dine ferdigheter og spre nettverket. Programmet gjennomføres i samarbeid med landets beste lærere og undervisere fra de høyere akademiske utdanninger og toppen av det norske næringslivet. Mini MBA vil gi deg de nyeste trendene og verktøy som kan føre din bedrift trygt videre i den nye økonomien. Les mer http://www.probana.com/dip_oslo.asp

Emner


Employer Branding Utdanning Nettverk Mini MBA Utvikling Medarbeidere Probana
ad