PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/dalar-utvecklingen-och-motivationen-p%C3%A5-din-arbetsplats-18166

Dalar utvecklingen och motivationen på din arbetsplats?

Pressemeddelelse maj 26, 2014 Mini MBA Probana Business School Ledarskab Utbildning Kurs

När det talas om kris och turbulens på den globala marknader världen över är det endast önsketänkande att besitta den mest begåvade och kvalificerade personalen - eller är det?

Billede til PM

Att kunna attrahera kvalificerad personal och bibehålla dessa, samt att motivera dem är viktigt för att din organisation ska få framgång. De organisatoriska mål som skall uppnås, förverkligas genom dina anställda, eftersom de är företagets viktigaste tillgång.

Motiverade medarbetare skapar idéer som leder till innovativa, funktionella och banbrytande produktlösningar, vilket är en viktig länk mellan kundernas efterfrågan och det allmänna marknadsbehovet.

Har din arbetsplats stannat upp, går du på kompromiss med dem du anställer pga. kvantiteten och kvaliteten av de ansökningar du tar emot och tycker du att dina anställda saknar motivation i vardagen? Om så är fallet måste du ändra ditt fokus - mot företagets Employer Branding. Det är det nya hippie-organisationsverktyget för att öka attraktionen, bibehållandet och motivationen av de mänskliga resurserna, externt som internt i organisationen.

Hur man skapar och implementerar en stark Employer Branding strategi och drar nytta av de fördelar som Employer Branding medför får du bl.a. kunskap om på Mini MBA’en från PROBANA School Business. PROBANA har utvecklat en ny och bättre Employer Branding Guide som ger dig svar på hur du kan förbättra din organisation. Med en Mini MBA från Probana vidgar du dina horisonter, utvecklar dina kompetenser och skapar nya kontakter. Utbildningen drivs i samarbete med landets främsta undervisare från akademiska utbildningar och framstående personligheter från det svenska näringslivet. Mini MBA'en ger dig de senaste trenderna och verktygen som kan leda din organisation säkert in i framtiden. Läs mer www.probana.se

Emner


Mini MBA Probana Business School Ledarskab Utbildning Kurs