PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/computersalg-dk-fremviser-million-overskud-efter-vellykket-fusion-11046

ComputerSalg.dk fremviser million-overskud efter vellykket fusion

Pressemeddelelse september 14, 2010 IT

Én af Danmarks største privatejede e-tailers har vendt underskud til overskud

Kim Rand - CEO
Adm. direktør, ComputerSalg A/S

REGNSKAB:Den Køge-baserede virksomhed ComputerSalg.dk, kan i virksomhedens seneste årsregnskab fremvise et overskud på 1,1 million kroner efter skat, mod et underskud på tæt ved én million sidste år.

Væksten og det gode resultat skyldes ikke mindst fusioneringen af ComputerSalg.dk og EasyPC i 2009, hvilket har resulteret i mærkbare synergier, der nu kan aflæses i regnskabet.

”Fusionen har skabt synergier i alle kroge af virksomheden, lige fra bogholderi og lager, til markedsføring og salg. Vi har effektiviseret alt i virksomheden, og har haft stor gavn af at to systemer er blevet til ét. Det har samtidigt frigivet flere ressourcer til at fokusere endnu mere målrettet på vores produkter og det vi er bedst til”, fortæller adm. direktør Kim Rand, der kan konstatere, at ComputerSalg.dk i særdeleshed har ekspanderet på erhvervsdelen efter fusionen.

”Der er ingen tvivl om at vi har konsolideret os, og dermed skabt større volume. Det kan mærkes på vores fokus på salg til erhvervslivet, både til det private erhvervsliv og til eksempelvis skoler og andre offentlige virksomheder der efterspørger større og mindre IT-løsninger. Det vil også være vores store fokus i fremtiden”, udtaler direktør Kim Rand, der 1. oktober 2010, har stået i spidsen for ComputerSalg.dk i 14 år.

Kontakter


Emner


IT