PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/campinghygge-i-charmerende-yurter-fra-mongoliet-13136

Campinghygge i charmerende yurter fra Mongoliet

Pressemeddelelse marts 1, 2012 Livsstil

Camping er ikke, hvad det har været. Bunken Strand Camping, som ligger lige syd for Skagen, har som en af de få campingpladser i Danmark fundet sin helt egen niche og investeret i de charmerende yurter fra Mongoliet.

Bunken Strand Camping 5617
Tid til familiehygge med spil og snak foran kaminens varme.

Yurter er runde telte, som nomader i Mongoliet anvender som bolig. Lejrchef Dick Kooij fra Bunken Strand Camping forklarer, at det er en ny måde at holde campingferie på. ”Det er en ideel ferieform for campister, der ikke har lyst til at tage campingvognen med, og friluftsmennesker, som ønsker lidt ekstra luksus og en unik ferieoplevelse. Samtidig lægger den utraditionelle overnatningsform op til romantik og hygge”, fortæller han.  

Yurten, som er på 35 m², har fast bund, mongolsk møblement med små stole, bord, 4 faste senge og skabsplads samt en kamin. Det giver et komfortabelt og luksuspræget ophold. Yurter er derfor et godt alternativ til både telt, campingvogn og hytter.

Tid til nærvær
Dick Kooij forklarer desuden: ”Et ophold i en yurt giver familien tid til nærvær. Det er en afslappende oplevelse, og når der tændes op i kaminen på en kølig aften, giver det en helt speciel stemning. Så er der tid til at hygge med snak og spil. Det er især folk fra byerne, som ønsker unikke oplevelser og synes, at det er spændende at prøve noget nyt”, fortæller Dick Kooij.

Camping i naturen
Bunken Strand Camping er også unik på andre områder. Campingpladsen, som er ejet af Naturstyrelsen, har en stor forkærlighed for naturen – skov, strand og hav. Her er man ét med naturen og får ægte naturoplevelser for alle pengene.
 
Når man holder ferie på Bunken Strand Camping, foregår det ved Kattegats børnevenlige strand og tæt ved Skagen. Campingpladsen sigter mod det ægte og autentiske og henvender sig særligt til campister, der søger friluftslivet og naturoplevelser.

Bunken Strand Camping har 700 pladser, og udover yurter udlejes der også små hyggelige hytter og nye moderne campingvogne. Både hytter og campingvogne er placeret i grønne, naturskønne omgivelser.

Kontakter


Emner


Livsstil


718 010 Yurts
Hent | 0,93 MB | .doc

Bunken Strand Camping 5617
Tid til familiehygge med spil og snak foran kaminens varme.
Hent | 0,41 MB | 712 x 1072 | .jpg

Bunken Strand Camping 5632
Hos Bunken Strand Camping er yurterne placeret i naturskønne omgivelser tæt på klitterne ved Kattegats børnevenlige strand.
Hent | 0,48 MB | 712 x 1072 | .jpg

Zip og hent alle filer