PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/bordbestilling-via-google-maps-17152

Bordbestilling via Google maps

Pressemeddelelse november 18, 2013

Restaurant GOSP bliver den første restaurant i verden, der kan tilbyde bordbestillling via Google Maps.

Denne verdensnyhed har været undervejs i over et år og Restaurant GOSP i Skodsborg bliver den første restaurant i verden der tilbyder direkte bordbestilling via Google Maps.

Verdensnyheden går i alt sin enkelthed ud på at webbreauet Big-E har udviklet et lag ovenpå selv Google Maps som gør det muligt i et Google Maps miljø, at gå direkte rundt inden i restauranten og bestille lige netop det bord man ønsker at sidde ved og spise, som er den først brancheløsning fra Big-E og i takt med at løsningen udvikles, forventes der nye branceløsninger fra starten af 2014.

Branceløsningen til Restaurant GOSP er udtænkt og udviklet af Big-E selv. Bestyrelsesformand Henrik Busch (Buschonboard) fra Big-E udtaler: ”Det har været en meget spændende rejse, at udvikle Google løsningen til Restaurant GOSP og jeg er meget stolt af, at kunne være med til at udvikle, som den første i verden, en bordbestillling via et lag ovenpå Google Maps, som jeg er sikker på vil revolutionere hele restaurations-branchen globalt. Dette viser at Danmark stadigvæk kan være med helt fremme når det gælder om at være innovative og nytænkende i forhold nye måder at bruge internettet på”.

Indehaverne af Restaurant GOSP Hugues Schneider og Jacob Bonne er ligeledes meget begejstrede for den nye mulighed for at foretage bordbestilling via Google Maps. Jacob Bonne udtaler sig således: ”Som nystartet restaurant er dette en enestående ny mulighed for at få nye kunder direkte ind i restauranten via Big-E’s lag ovenpå selv Google Maps. Vi forventer at den nye Google bordbestilling vil betyde, at vi kommer rigtigt på landkortet som en af de mest innovative restauranter i verden.

Vi føler selv, at dette ligger i rigtig god tråd med hvordan vi ønsker at drive resten af restauranten på. Vi tager udgangspunkt noget som alle kender, det klassiske franske og danske køkken, som vi så forsøger at puste nyt liv i, det samme gør vi nu via Google Maps”.

Chefkokken Hugues Schneider kommer fra Frankrig hvor han han stod i lære hos en tidligere Michelin kok, og fik siden hen også arbejde på forskellige restaurationer med Michelin stjerner efter endt læretid, og kærligheden til Danmark, gjorde at Hugues flyttede til Danmark hvor han gennem en årrække har servicerede og forkælede menigmand, kendisser og kongelige.

Restaurant GOSP blev en realitet i feb. 2013, og kan besøges online på : http://restaurant-gosp.dk

For yderligere information i forhold til denne pressemeddelse kontakt venligst :

Big-E
Christian X’s Alle 168
DK – 2800 Kongens Lyngby
Web : www.big-e.dk  
Email: [email protected]
Telefon: +45 70 20 84 24

Kontakter