PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/bli-redo-f%C3%B6r-framtiden-med-en-ledarskapsutbildning-17854

Bli redo för framtiden med en ledarskapsutbildning

Pressemeddelelse marts 18, 2014 Mini MBA Videreutdanning Utbildning Ledarskab Probana

Sommaren står för dörren och hur ser ditt senaste halvår ut som ledare? Har du blivit utmanad? Har du utvecklat ditt ledarskap? Eller har du fastnat i gamla rutiner, i en vardag som präglas av brist på inspiration, motivation och nyskapande?

Pressport PROBANA Mini MBA

Om det senare är fallet borde du börja med att tänka framåt i en proaktiv och realistisk riktning. De stora frågorna som dyker upp när man tänker tillbaka på de senaste månaderna kan vara: ’’Vad hade jag kunnat göra annorlunda och hur hade det kunnat påverka min karriär? Hur hittar jag den passion jag hade när jag började min karriär och var fylld med energi och handlingskraft?’’ Se ledarna från OMX20 indexets rekommendationer Youtube: här.

Som ledare är din plikt att se till att dina anställda och din organisation presterar och skapar resultat. Det händer inte genom att man använder samma ledarskapsverktyg och motivationsincitament om och om igen. Nordeas Sigfred Aarseth berättar om hans Mini MBA-upplevelse här.

I lågkonjunkturer tror majoriteten att: ’’Nu måste vi hålla igen, trampa på bromsen och spara oss ut ur krisen’’. Flera forskare, affärsmänniskor och chefer menar dock att lösningen på en lågkonjunktur går att finna någon helt annanstans. I stället för att skära ned, kan du utöka personalstyrkan och fokusera på att förbättra dina anställdas kompetenser genom utbildning. På så vis ökar du ditt företags investering och accepterar att det kommer att följa en period av lägre resultat på en konkurrenspräglad marknad, där finanskrisen fortfarande sätter sina spår.

Även om du har en hektisk vardag, finns det plats för ett ledarskapsprogram i absolut toppklass. Jeanette Prang från Carlsberg berättar sin version om hur man får utbildningen att passa in i ett pressat schema.

Börja på utbildningen redan innan semestern. Med en vidareutbildning kommer du att kunna ge dina anställda en förnyad tro på att det är roligast att vara först och att tänka utanför boxen. Läs mer på http://www.probana.se/

Investera i dina medarbetare om du vill se avkastning i ditt företag!

Emner


Mini MBA Videreutdanning Utbildning Ledarskab Probana